MORGONPIGGGGGGG!











Så här har min helg sett ut; lussebullar, en god söndagsfrukost och en mysig säng som jag har bott i denna helgen.

I'M/SO/SICK/AT/IT

Moa är hemma och är sjuk har hostat hela natten, mysigt! När vi ändå skulle ner till apoteket för att handla saker till mig så glömmer jag av att vi skulle köpa hostmedicin. Bra! Jaja, får väl överleva tills imorgon eller måndag. Ska försöka skriva lite på min svenska imorgon och plugga lite svenska. Tänkte även hyra "Fighting" har ju väntat rätt länge tills den ska komma ut. Verkar ju faktist rätt bra. Så kanske lite uppdatering med lite bilder? Det får vi allt se. Denna helgen var det ju Kvarterets Skatan i Stockholm. Jag ville ju så gärna gått på den, får väl trösta mig själv av att se gamla avsnitt här hemma. Nu väntar god mat som pappa har lagat till mig och min söta lillebror efter få det nog bli några koppar te! Imorgon ska man till kyrkan, för det är ju första advent imorgon. Herre gud! det är ju snart jul. Riktigt mysigt tycker jag. Maten är färdig och jag har skrivit färdigt. Perfekt!

 

m


THE GIRL AND THE ROBOT.







Éy titta vad jag gör, jag uppdaterar! Haha idag har jag gjort prov och massa mer nu ska jag forsätta med mitt, Vilket som består av INGET plugg! Jag är så tacksam så alla vet. Nu väntar popcornen,

m


DON'T/UPSET/THE/RHYTHM, HU?

Shit vad mycket vi har denna veckan eller? Och det är bara onsdag idag har jag haft biologi prov, hum hur det gick är en sak men en sak är att jag har gjort färdigt det! Imorgon har jag so prov matte läxa engelska läxa, eng är klar! Nu ska jag forstätta med min kära so. Nästa vecka samma, kan det inte bli bättre? Jo det kan det faktist, taggat lite smått inför helgen då vi har match! Våran blev ju inställd i helgen, me denna helgen är det ju hemma! Me like. Nu väntar so:n och MATTEN. BLÄ.

m

EBBAAAAA BLOOOOOOGGAAR!







Eftersom att Moa är så dålig på att uppdatera så slänger jag in ett inlägg här! Vi sitter och råpluggar efter två matcher i sim & sport. Alltid lika kul! Igår var det champions leage match mellan Alingsås-Ciudad Real i Jönköping.  Alingsås förlorade med 24-26. Surt! Nu ska vi plugga vidare, hejdååååååååå

LIBERTAD?/VIDA





Hej, inte skrivit på ett tag va? Har inte haft orken, skolan tar upp all tid. Har nästan inte hunnit varit med min kompisar men igår hann jag! Kvällen var vi hos Hanna och jag, Elin och Linnéa sov även över där. Dagen efter så åkte vi till Gällstad köpte ett par svarta jeans bara, det var ju det jag ville ha. Imorgon är det mtach mot SKÖVDE, jag börja tagga lite smått faktist. Med denna låten! Jag gillar den! Och denna! Jag kör på några gamla godingar, ska börja städa lite nu och packa bara lite sen väntar sängen som är en favorit nej jag skoja bara det blir PRISON BREAK. Fan jag har blivit beroende, igen. Can't stop watching it. Jag ska fixa lite hemma nu så jag hinner med det jag vill ikväll höres!

m

RSS 2.0