VAGABOND





Titta vad jag fick med mig hem från Vagabond? Det är falrigt att gå där, uscha!


DAG 27 - MIN FAVORITPLATS








Mitt favoritställe är Thailand. Det absolut det bästa. Behöver jag säga mer? Hihi, ser ni på det sista kortet? Mamma hade smörjat in min lillebror med sunlotion bara att hon missade runt ögat. Ser ni? Ser ni också hur liten jag var? Mini var jag.


EN GO DAG

Hej alla gullungar. Ska snrt hoppa in i duschen efter allt städ och pack idag. I natt sov jag 11 timmar, väl behövt ska jag säga! Imorgon är det nyår och jag har ännu inga skor jag kan ha på mig, småå panik.

Tänkte bara säga också att det kommer mer ikväll om min favoritplats med bilder. Hihi.


TATUERINGAR






















Dock blev bilderna lite små. Jag hade hoppats på att det skulle vara större rättare sagt. Men ni ser väl bilderna? Vad det är för bilder? Ja det gör ni. Det är tatueringar. Jag kanske har nämt att jag vill ha en tatuering? Inte en utan flera. Jag vill ha en på nacken där bak, ni ser den sista bilden? När jag såg den blev jag kär. Där, precis där vill jag ha en tatuering. Dock ett par svalor skulle vara super fint, eller så ska jag har svalorna vid höftbenet. Förstår ni? sen vid nacken ska jag ha en text. Tycker den "FUCK, I LOVE YOU" var väldigt söt. Hihi, nu ska jag fixa mig lite smått och sova lite smått. Puss.

EN TRÖTTER TILL MOA

nu drar jag och spelar handboll. mööööörda mig så trött jag är. haha.

YOU CAN'T ALWAYS GET WHAT YOU WANT

ger er en godnatt puss

DAG 26 - MINA RÄDSLOR

okej, jag är rädd för det mesta har jag kommit fram till. jag är rädd för mörker, exempel när man går på Gasten eller när man går hemma ensam så tror jag alltid att det är någon bakom mig. ibland när jag går hem, springer jag för jag är rädd. de visste ni nog inte om mig. och när man åker någon läskig grej på Liseberg högt upp i luften. det är läskigt. jag gillar inte heller att åka hissar, om det finns trappor så tar jag hellre dem. fast det kanske inte är något man är rädd för? jo men det är jag ju. jag är rädd för broar, klarar verkligen inte att åka under dem. jag mår dåligt om vi ska åka under en bro som kanske är en km.

jag är också väldigt rädd för ormar, tycker de ser läskiga ut hemska med för den delen!

JULKLAPPAR

har ni sett vilka fina julklappar jag fick av min fina kompis elin? helt underbara, hihi. puss på dig.

SÅ HÄR TRIPPADE JAG RUNT IDAG, HIHI

så såg jag ut idag. som vanligt, svart, gråt och vitt. det linnet/klänningen den är min bästa vän.

DAG 25 - EN FÖRSTA..

..ååh svårt. haha, allt är svårt. men här är några bilder då jag insåg för första gången att jag hade sett världens coolaste HD motorcykel! de ni.








TURKIET

hotellt vi kommer bo. turkiet här kommer jag. igen, favorit stället i europa! puss

MY BOYTOY

nu går jag och lägger mig med min älskling. puss på det

ANNANDAGEN VAVAVAVAVAVAVAVAVA?











så såg min dag ut igår. ett bombnedslag i mitt rum, sunes jul gick om och om igen på tv skärmen. ungefär så. nu ska jag klä på mig. hehehe. puss

JULAFTON









jag och min farmor är coolast. gäller att bjuda på sig själv säger jag bara! väldigt go dubbelhaka jag har där. hehe maten var god, min släkt är go. finnar e goa överhuvudtaget! hehe.

lite kul när jag väl kommer in hos faster så står farmor och bara tittar på mig. ingen har sett mig i brunt. farmor fick tänka ett bra tag innan hon insåg att det var hennes barnbarn! tycker jag vart lite smått kul.


DAG 24 - DET HÄR FÅR DIG ATT GRÅTA

när människor är elaka. när något går bort, någon man älskar. sådana filmer som Ps. I love exempelvis. då gråter jag genom hela filmen som pågår i två timmar.

tråkiga saker får mig att gråta när folk går isär, alltså skiljer sig. ni fattar.

DAG 23 - DET HÄR FÅR MIG ATT MÅ BÄTTRE

vad får mig, just mig att må bättre?

musik får mig att må bättre. konstigt nog när jag springer mår jag bättre. jag mår bra när folk är lyckliga som när man ser på kärleksfilmer då blir jag lycklig och tänker så exakt ska jag ha det när jag blir äldre. senare två minuter efter inser jag att det är ingen som har så just för att det är en film, men det får mig ändå att må bra.

små grejer får mig att må bra. när jag ser på one tree hill mår jag bra. jag är inne i den världen. någon gång i mitt liv ska jag resa till den staden där om det finns. så ska jag bara njuta när jag kommer dit. när jag drömmer mår jag bättre. de mesta gör mig att må bättre.

DAG 22 - DET HÄR UPPRÖR MIG

när folk inte kan vara raka i ryggen och säga vad de tycker, krig, fattigdom allt sånt där dummt. det upprör mig.

DAG 21 - ETT ANNAT ÖGONBLICK

när jag åkte till thailand för första gången i mitt liv. de var de bästa två veckorna i mitt liv. det var nog ett bland de bästa ögonblicken eller jag vill inte kalla det ögonblick eller så. vi kan väl säga när vi beställde resan var det de bästa ögonblicken i mitt liv. så säger vi!

DAG 20 - DENNA MÅNADEN

har varit bra kort sagt. det har varit jul, snön har fallit som den har gjort nu i två månader tillbaka. skolan har varit både tuff men rolig också. inget mer att säga direkt jo. jag fick en utomlandsresa i julklapp det har nog varit det allra bästa.

DAG 19 - DETTA ÅNGRAR JAG

jag ångrar inte mig någonting, jag anser att det som händer händer. man får ta konsekvenserna, det blir vad man gör det till. oftas leder det till något bra men det kan också hända att det leder till något dåligt också.

DAG 18 - MIN FAVORTIFÖDELSEDAG

hummmmm, den vart svår! jag har tyckt om de flesta, men inte nu längre, jag blir bara äldre och äldre. känns inte som jag tar vara på min tid längre. kanske måste säga att förr årets eller nu när jag fyllde femton var bäst. bara för jag har världens bästa kompisar.

DAG 17 - MITT FAVORITMINNE

mitt favoritminne var när jag insåg hur lite jag uppskattar det jag har. för nu förstår jag att jag kanske inte har de andra har. men dock kanske jag har något bättre. vem vet. jag har nu lärt mig att uppskatta det jag har. en mamma och en pappa till och med ett syskon.


DAG 16 - MIN FÖRSTA KYSS

min första kyss var på sommaren till åttan. så klart var den speciell för den var först. inget mer med det.

DAG 15 - MINA DRÖMMAR

ååh denna älskar jag. vad drömmer jag om?

eller nu skojar jag jag gillar inte denna längre. det är så svårt detta. jag drömmer om att leva i stockholm i en superfin lägenhet med mina två barn och mina man som är underbar och jobbar som ett proffs alltså inom sporten. har en fin stuga i halland eller bohuslän. underbart fina ställen det där alltså. jag jobbar som en psykolog, coach. eller något annat eftersom jag vill förändra människor, hjälpa de på de bästa sättet. det är vad jag drömmer om nu. men allt förändras till slut. de gör det. men detta är mina drömmar just nu.

DAG 14 - VAD HADE JAG PÅ MIG IDAG?

det ska jag nog fixa fram en bild på senare eftersom jag inte har tagit tummen ur röven och tagit på mig kläder. eller kläder och kläder jag går runt i trosor och min "jag är bäst" t-shirt.

DAG 13 - DENNA VECKAN

den här veckan. jag kör denna veckan isället för den som skulle varit. denna veckan har varit ganska grym. inga seriösa lektioner och skolavslutning. och så har jag haft det mest bra. julafton fick jag nog de bästa julklapparna de mesta jag önskade mig i alla fall! haha, kollar sunes jul förövrigt massa julkalendrar! håller på att bli sjuk igen ja! kul va? haha njaaaaaaaaaaaa. inget mer att berätta direkt? haha.

DAG 12 - I MIN HANDVÄSKA

i min handväska har jag inte så hemskt mycket egentligen! en plånbok, vantar, mobilladdare kan väl hända, några papper från skolan, nycklar och min sminkväska och en liten väska där jag har lite små saker som kanske parfym. ja ni fattar.

LUNCHNING MED PAPI

       

nu dra jag och lunchar med mi padre. mysigt vavavavava. saknar min sara lite som befinner sig utomlands! och snart åker ebba bort till underbara thailand. kommer sakna den going. hör sen!

JAG BLIR SÅ ARG

det jag mest ogillar är när folk ljuger en rakt upp i ansiktet. folk som inte vågar vara sig själva, de är rädda för en. whatever ni fattar. jag tål bara inte vissa människor ibland.


JULAVSLUTNING

                    

glad moa idag för idag är det julavslutning!!!!!!!!!!!!!!! gaaaaaaah!!!!

JKPG



moa och elin en lördagskväll på jkpg resecentrum. väntan på bussen i en timme är tråkigt och vi gjorde den rolig. förlåt för filmen men är ganska ny med detta. vi tåflörtade lite, jag ramlade när jag skulle spriga ut när jag precis varit ute. skulle försöka prata om vad vi hade handlat, vilket inte gick så bra heller. aa en ganska händelsefull timme kan man väl säga. haha den är så

vill även säga förlåt för allt dåligt bloggande. jag ska köra alla de dagar jag har missat idag. så jag kommer ikapp. hoppas det är okej eller. puss

ICA



kan inte sluta titta! hahahahahhahahahahahaha!!!

I JUST LOVE IT

kärlek

SUNES JUL



spola fram till 2.50 där börjar de bästa! hahahahahahahahaha. dör. långsamt


"kan inte hjälpa det, får skriv och gapbasilen i kroppen"

MAMMA, MAMMA, MAMMA

hej idag orkar jag inte med dag 12, den får komma imorgon okeeeej???? trött som tusan nöjer mig själv att gå och lägga mig tidigt. börjar bli sjuk igen. KUL. idag har jag åkt med en tjej i ambulans, första gången ever! haha stolt, det var kul.


"mamma, mamma, mamma, mamma!" hahahahahahhaha dör.


MIN DAG, HANDBOLLSDAG

iiiiiiihåååååååå, haha. vet ni vad jag gjorde hela dagen igår? lät som en åååååsna, fick lite klagomål från min spanska lärare "moa, ingen åsna nu" hahaha. jag är lite barnslig av mig.

idag taggar jag lite handbollsdagen då jag ska döma åttorna. awesome! känner att jag börjar bli sjuk igen, hostade ganska mycket igår kväll.  fasiken också. hehe. nu ska jag dra med pappa ur sängen för att få honom åka ner till Q8 med mig, jag har blivit lite smått beroende av russin. aldrig gillat russin men nu är det så förbaskat gott!!! hihi. LOVE.

DAG 11 - MINA SYSKON



här är jag och mitt finfina syskon. vi är väldigt olika. men jag älskar honom ändå. när vi skrattar och har det as kul så får vi än jädra mycket skäl. ibland förstår vi verkligen inte på oss våra föräldrar. vi gör verkligen inte det.

han är duktig har det väldigt lätt för sig och sköter sig i skolan, inte som jag när jag var liten så hade jag det dock väldigt svårt och har än idag det. vi har det rolig all the time skämtar hela tiden och så. sen är han den där kram killen som går och kramas hela tiden. tror att han till och med ser upp till mig för att han förföljer mig när jag har mina kompisar hemma lite små kul. aja du är bäst lillegosi, löve 2 u.

IMORGON - I MIN HANDVÄSKA

SO DO YOU KNOW?

nu vill jag säga godnatt sisådär. en liten sak jag vill påpeka, vad vill ni ha mer i bloggen? skulle vara jättekul att få veta så man kan förbättra. aja natti lovers......

DET GÄLLER ATT BJUDA PÅ SIG SJÄLV, HA HA HA



asså jag i ett stort nötskal typ iungefär sådär gånger 100000. ungefär bara. imorgon är det chilldill dag, mycket chilldill.

angående det där mailet får ni reda på mer imorgon. hihi ska bli lite små kul faaaaaaktiskt. om jag fattar det mesta rätt så ska jag lägga upp något på bloggen och så. MEN MER IMORGON. hehehe, ni kommer tycka det är as töntigt. men dock de valde mig!!!!!! lilla mig!!!!!!!!

ikväll är det näst sista avsnittet av Våra vänners liv och det är väldigt tragiskt. den serien är bannimig bra! jag känner nästan att jag inte har något nödvändigt att säga idag. hahahahahaha.

imorgon taggar vi lite dag 11 - mina syskon.

DAG 10 - DET HÄR HADE JAG PÅ MIG IDAG





såhär snygg var jag idag, eller nja. uscha sämsta valet idag. i alla fall, skor från vagabondan, jeans ååååhlens, linnea/kläning bondelid och tjockiströja monki. halsband lånat från hanna. sådeså!


THE GARDENER



min nya favvis man, ska gifta mig med han. för övrigt är jag väldigt glad idag! fick ett trevligt mail innan. ska vi se vart detta leder, berättar senare vad det handlar om senare! love oooh love.

THE TALLEST MAN ON EARTH

hejhej idag eller snart om någon timma ska jag sticka iväg och träna lite hade jag tänkt, functional moves. första gången idag också! ska vi se hur det går med det kanske. sen ska jag eller jag vill gosa axel idag. aaaa vi får se! KRAM


BÄSTA LÅTEN NU.

VECKA 49









lite bilder min vecka. viktoria, jakob och jag fick äntligen ha våran redovisning. det gick jätte bra! jag har gosat med lilla axel också. åkt i backen sådär fint på en fredagskväll. bakat lite julgodis det blir smörkola, 5-minuters kola och lite knäck och det blev bäst!!

CHRIS BROWN IS BACK



min man gör det igen, det var ett bra tag sedan man hörde från honom. men han är tillbaka!!!! iih.

DAG 09 - MIN TRO

min tro, jag har ingen direkt tro men jag kan berätta vad jag tror på i alla fall.

jag tror på att om man går på a-brunnar så kommer man aldrig hitta sin livs kärlek om någon gör det måste jag slå den tre gånger. och jag tror på att om man går på k-brunnar så finner man sin livs kärlek. det är de jag tror på! något mer som jag inte kan glömma kanske? förövrigt så tror jag på ganska mycket, vad de står i tidningarna även fast man inte ska det.

det känns som jag har vänt om denna "fråga" om ni fattar? det tycker jag är lite små kul, hihi. hoppas ni tycker det med!


BLONDIIIE VS BROWNIIIE

jag hoppar av gläldje här hemma, jag skämtar inte alls. JAY VANN OCH INTE HON DÄR MINNAH. ååååååh tack gud.

vet ni vad jag kanske ska göra nästa år? ska försöka övertala min pappa nu. JAG KANSKE SKA ÅKA PÅ RIHANNA. ååååååååååh ännu mer glädje hoppppppp. jag vill bara boka nu. en weekend i stockholm så fall då. underbart. just därför lyssnar jag på hennes låtar hela tiden så jag ska kuna sjunga med, höhö. busiga moa.

idag ska jag eller snart ska jag slänga mig in i bilen bege mig mot onyx för träning. inte tränat på två veckor. skammmmmmoa. inte okej, idag ska jag springa och bygga lite muskler som alltid. senare ska jag begemig mot sveriges snyggaste linnea barkemo för lite julbak idag. knäck och fem minuterskola står på schemat. mumsmums. kameran åker med. så kort kommer också!

      

tro det eller ej men jag saknar lite att vara blond.

DAG 08 - ETT ÖGONBLICK

oj detta kommer blir svårt, det finns så många bra och dock dåliga. ååh, okej här kommer det.


ett ögonblick när jag för första gången skulle åka till thailand. jag kanske gick i feman? sista dagen innan jag skulle åka var vi bara 9 i klassen för resten var sjuka. den dagen fick vi hålla på att pyssla hela dagen just för att vi inte kunde ha någon riktig lektion. och dagen efter så sätter jag mig på planet för första gången att åka utanför europa och det känns så underbart! när vi kom hem bokade vi våran andra resa direkt. älskade thailand från första stund. bästa resan.

ett ögonblick till var när jag insåg att jag har de bästa vännerna.

DAG 07 - MIN BÄSTA VÄN

som jag har raderat och raderat när jag ska skriva denna text. det är svårt. men första vill jag ändra en grej min bästa vän till mina bästa vänner. hoppas det var okeeeej, till en början vill jag bara säga hur mycket mina vänner betyder för mig. jag har många bra kompisar, inte en. för jag är en person som inte bara har 5-6 kompisar hon umgås med. jag är den personen som har lite mer. jag har fått det genom min handboll. vi har en sådan gemenskap i vårat lag så alla står varandra nära endel mer än andra. men vi tycker om varandra ändå. jag kanske ska säga några namn? hanna *2, linnea e, ebba, my, julia, marri. sedan har jag några godingar som även har slutat på handboll men tycker om dem lika mycket ändå!

jag tycker jätte mycket om tjejerna i min klass, de är gulda värda för att det ens står ut med mig. fattar det knappt själv. dag in och dag ut. uppskattar dem jätte mycket. men snart dock så kommer ingen av oss gå i samma klass. det är jättetragiskt. gått med de flesta i 6 år en del har gått med varandra fler år så ska vi bara splittras så som vi gör. det är hemskt så jag ens inte vill tänka på det. uscha. här är deras bloggar de jag tycker om så himlans mycket!!! viktora, amanda, elin, amelia, malin och maria. dock vet jag inte henns blogg grej.

vidare sen till mina barndomsvänner. amanda ryman är en go tjej som jag umgås sen jag var liten grannar hur länge som helst var vi. ibland bildade vi pakter mot varandra för att hon tyckte om Aqua och jag Spice Girls. ibland när vi var med varandra och vi var hos henne var vi tvungna att se Aquas film och när vi var hos mig då Spice Girls. hahaha vi var lite små löjliga. sen ska jag berätta om min kärlek till linnéa barkemo, den tjejen har jag känt sedan jag vart nyfödd. just för att våra päron umgicks. vi har samma humor och när vi väl är med varandra så kan vi nästan kissa på oss just för allt skratt. det är ganska sjukt. nu får det räcka. hoppas det blev ganska bra.

plus att det finna många fler jag tycker om! herre min skapare. mycket kärlek till alla andra jag inte har nämt.

igår: min dag
idag: min bästa vän
imorgon: ett ögonblick


DAG 06 - MIN DAG

MIN DAG HAR VARIT SUPER!!!!!!!! gaaah vad ska jag börja. vaknade av att jag blev lite sen, hehe. vidare till skolan och upp till tingsholm. senare upp till badhuseet sen till mormor och morfar, chillade lite där. åt lite godis. senare jobb efter jobbet blev det skutt. SKIT KUL.

bästa på länge faktiskt. lite svett där som här. men det var väldigt kul, tycker jag själv då. andra får väl tycka som de tycker!! dansade lite med mina kompisar, alltså kamratstödjarna. iiih fan vad kul det var!!! snart igen eller?! hahaha skämt och sido.

idag fick jag även mina mobilskal, ROSA. höhö, det är väldigt fint tycker jag. förlåt men jag är dock lite små flummig. folk får tycka vad de vill om hur vissa människor beter sig. de skiter jag i. endel är så löjliga, vissa killar i alla fall.

nu blir det snabbt in i duschen för att få bort all svett och skit. HEJDÅ

igår: dag 05 - vad är kärlek?
idag: dag 06 - min dag
imorgon: dag 07 - min bästa vän

MOHAHAHA!

berättar inte vad jag ska göra idag för det får ni reda på senare!!!!!!!! ikväll, puss.


EN SORT KÄRLEK





detta fick jag av mina fina gymnaster! (?) iiih så fina, på kortet står det


"God Jul önskar busungarna Lova, Tilda, Astrid och Johanna"'

de är allt för brra!!!!!

DAG 05 - VAD ÄR KÄRLEK?

vad är kärlek?

för mig är det något otroligt fint. det finns massa olika sorter kärlek (tycker jag då). som sina föräldrar de är en sort kärlek. idag nu när jag kom hem från banrgympan fick jag reda på att min pappa har varit med att krocka, jag är släppt några tårar för jag blev så rädd. som tur är, så är han inte skadad!!! åååååååååh glädje. men ni har jag verkligen insett hur mycket mina föräldrar betyder för mig. inget utan dem.

sen finns det att man kan visa sin kärlek till sin kille. det är er sort. den är väldigt fin enligt mig! vad kan jag säga? men snubblar på orden när man pratar om den. det pirrar i magen, nervös och allmänt glad med ett leende på läpparna. det är underbart, känna att i världens finns det bara vi och allt går bra skolan, sporten allt. verkligen ALLT!!

en till sort kärlek är att man kan gilla människor, jag gillar verkligen min klass exempel. även fast de kan vara lite små jobbiga ibland. men de är så jävla goa, förlåt för att jag svor. men de är så underbara!!!!! sen ska jag fixa ett kort sedan ni fattar senare, det är väldigt mycket kärlek för mig.

puss så länge, även fast jag inte känner er så säger jag såhär. JAG ÄLSKAR ER WHATEVER.

igår: dag 04 - det här åt jag idag
idag: dag 05 - vad är kärlek?
imorgon: dag 06 - min dag


MEDINA



denna bruden är coolast. inget snack.

DROP THE WORLD



så här snygg var jag för några dagar sedan. SKÄMT OCH SIDO.

idag har jag som sagt jobbat lite barngympa, men dock taggar jag lite tills imorgon för då är det mina grupper. iih de är de gosate alltså. bara krama om dem som jag inte vet vad!!! haha, jag är lite lagom små knäpp idag och det känns som om jag har brutit min ena arm.

plus att jag har fått reda på en riktig bra grej så jag blir glad inom hela kroppen. ska visa er e go song sedan snart. duschen next up efter de. sen bums i säng och se lite våra vänners liv för jag missade det. PUSS

ps. lil wayne och drop the world även fast jag lyssnade sönder den i somras så går det inte att inte lyssna. gaaaah!!

DAG 04 - DET HÄR ÅT JAG IDAG






go mat, eller inte. hahahahhaha, skolans mat var dock inte god idag så åt inte upp allt. senare nu lev det inget ansträngande mat. hungrig as, höhö.

idag har jag haft barngympa avslutning 1. CHECK! nu väntas två eller tre till typ. men de är dock väääldigt kul! imorgon är det min grupp så då ska jag ha med kameran. de ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihi


igår: dag 03 - mina föräldrar
idag: dag 04 - det här åt jag idag
imorgon: dag 05 - vad är kärlek?


DET SOM INTE FICK HÄNDA

MOA HAR GJORT NÅGOT HEEEEEEEEEEEEEEEEMSKT. hon har råkat göra sönder sin spanska skiva. OMG, jag visste inte om det förren jag ska stoppa in din i datorn och lyssna. FANFANFAN. vi hörs senare idag, när jag kommer hem från barngympan då jag har kort på min mat jag har ätit idag. HÖHÖHÖÖHÖ. love

DAG 03 - MINA FÖRÄLDRAR



det här är mina fina föräldrar. det kortet jag ville ha istället vart borta. det är jättefint i alla fall för då är min lillebror med och vi har likadana löäder på oss. jättesöt. höhö.

de träffades på 1800-talet och den historian har man hört ganska många gånger när de skulle flytta ihop och blablabla. men det är väldigt kul att höra varje gång faktiskt. min pappa heter ari och mamma heter ann. på bilden är dock mamma väldigt smal men hon är lika fin nu som på kortet. pappa har på sig de fulaste jeansen som någonsin är gjorda och de vet han. för det har jag saggt typ 2000 gånger.

aja vad ska jag säga? de är de mest betydesefulla jag har. jag födes ju 95- min lillebror kom 00- och så skiljde de sig år 05- tror jag om jag nu har rätt. först var det ju såklart lite jobbigt men inget jag har tänkt nu på de siståne något som är livet så säga. jag deppar rättaresagt inte över det.

mamma kan jag alltid berätta om känslor och sådant. pappa och jag har lite mer av samma humor och han är bra på datorer så om min går sönder så säger man bara till pappa. så ser det ut på ett ungefär.

jag älskar er, mamma och pappa även fast ni intet läser kanske?

igår: dag 02 - min första kärlek
idag: dag 03 - mina föräldrar
imorgon: dag 04 - det här åt jag idag

20 CM TJOCKA, DE NI

      

såhär tuff är jag idag. äter av min lillebrors pepparkakor som är typ 20 cm tjocka. men de är helt okej ändå. denna veckan är det barngympa avslutning och de ska bli fun!!!

SEXNOVELL

detta var min sexnovell jag vann med i åttan, i spanskan. då fick jag ett kinderägg och var glad resten av veckan. just nu är jag glad för att ni skriver så fina kommentarer. blir så hemskt glad, geeeee mig mer!!!!! hehe, nu sitter jag och läser lite. imorgon ska jag skriva om mina fina föräldrar. hörs!!

JÄÄÄVLAR SICKA MÄNNISKOR

jag blir så glad!!!! jag är så glad jag läste nyss mina kommentarer och jag gillar er så extremt mycket. iih, kommentera mera!!!

ALL I NEED IS YOU



jag får gåshud. underbart fint.

DAG 02 - MIN FÖRSTA KÄRLEK

om man bort ser alla små förälskelser man hade när man gick på dagis så var nog min första kärlek med en kille jag hade för drygt ett år sedan. han var ett år äldre än mig och vi bodde i samma stad. vi gick på samma skola och hade det bra så länge det höll. vi hade det väldigt bra dock höll det inte länge men vi hade varandra ett tag i alla fall och jag tyckte allt var så bra. hade oftast ett leende på läpparna. vi skrattade ganska mycket också när vi väl skrattade. till slut insåg nog vi att vi var ganska olika.

det var inte så att vi pratade eller något sådant. efter vi hade gjort slut åkte jag på konfaläger och träffade en jätte snäll och söt kille (dock vet jag inte varför jag berättar detta för er) och vi umgicks ganska mycket till slut. men bara som kompisar och det har det alltid varit. och när jag och denna killen hade gjort slut så vet jag inte blev han arg på mig eller något, jag vet inte. men jag fick höra detta. jag skit i det men när han började kalla denna killen jag hade umgicks dumma saker blev jag arg. för han hade inte gjort något.

nu har vi absolut ingen kontakt, har hade det nog ganska bra. jag har också det väääldigt bra ska jag säga! synd att vi inte har någon kontakt idag bara. 

igår: dag 01 - om mig själv
idag:  dag 02 - min första kärlek
imorgon: dag 03 - fina föräldrar


IBLAND ÄR LIVET ALLT FÖR TUFFT

vafan gör jag uppe? jag har sett alla avsnitt av ph jag kan se, vad ska jag göra?

VÅRA VÄNNERS LIV



min nya favorit serie eller bland de jag tycker om i alla fall. tycker den är mysig på ett sett plus att erik johansson är snygg i dena serie. tycker jag i alla fall. måndagar kl 21. peeerfekt efter ung och bortskämd med. myysigt.

KRAM ELLER NÅGOT SÅDANT DÄR BRA

                     

cool lillebror och jag. vi kollar kenny förövrigt och de är nog bland den bästa filmen som finns, och bill är så jääävla snygg. imorgon tänkte jag vara en supprt, till min lillebror han ska spela lite innebandy imorgon bitti. hihi snäller syster han har. när vi kommer hem ska jag mamma ut på promenad. aja, kram eller något.

TYCKER ATT DET ÄR HEMSKT FINT HÄR HEMMA NU







det var bullbak hos oss för någon helg sedan. nu ska jag en snabbis till ica. ciao


MIN FINA



denna fina sak köpte jag idag på hm, för 300 riksdaler. tyckte det var värt det. letat och letat har jag gjort efter en fin sådan sen var den bara framför mig. och den blev min.

DAG 01 - OM MIG

om lilla mig. kl 23.07 den 4 april så pluppade lilla jag ut från min mamma. en liten moa emelia salo. så började min resa, när jag var liten så kan jag nog varit lite för knasig och det har npg hängt med upp nu när jag har blivit äldre. jag har alltid varit lite smårund som också har föjlt med mig upp nu när jag har blivit äldre. jag är vädligt pratglad, står oftast upp för min sak och tycker om att umgås med mina vänner, träna handboll och diverse saker!! jag gillar att göra det mesta helt enkelt.

nästa år skulle jag vilja mer än annat gå på bäckäng hade varit superduper mysigt och bra och allt annat. sen när jag blir äldre skulle jag vilja jobba med männsikor. jag är nog så extremt social så att jag behöver få ut min energi eller mitt prat. just nu vill jag bli polis, i stockholm. senare i livet ska jag träffa min livs kärlek och få två barn men dock inte gifta mig. har en känsla av att när man gifter sig bryts det alltid för eller senare. jag ser jätte mycket upp till min mormor och morfar som har firat brons(?)bröllop och silverbröllop och snart guldbröllop om de redan inte har gjort det. barnen ska i alla fall heta Valter och Lovis. nu när jag tittade i min babybok så står det att min mormors far hette Valter. iiih vad söt!

jag har lite små jobb, de jag är mest känt för är då barngympan och jag gillar verkligen det. jag får vara barn på nytt igen och det är underbart! jag fick bli för stor för fort när mina föräldrar skiljde sig. ta hand om min lillebror och vidare. sen har jag jobb på onyx, är banrvakt där på måndagar. förra vintern började jag även jobba i backen. vilket var superkul. pengar i fickan så jag hoppas på detta med iår eftersom de redan öppnat denna helgen.

som sagt vill ju jag jobba med människor, ändra männsikor, att de ska få det bättre. att ha ett så pass bra liv man vill. jag vill förändra. innan man söker till polishögskolan så ska jag jobba på fritidsresor. tjäna ihop lite pengar men ändå ha kul. på vintern är det bestämt att jag SKA jobba i thailand. det är min dröm nu förövrigt.

jag älskar one tree hill, grey's och prison break. plus julkalendern om det räknas? jag är en tjej som gillar att ta det lugnt fast jag stressar varje dag utan att jag vet varför. nyss så har jag färgat hårt från att vara blond i mina hela 15 år. stor förändring men jag gillar det skarpt!

just nu vet jag inte vad jag babblar om men ska göra detta kortfattat. jag heter exakt moa emelia salo är ett aprilbarn. älskar det mesta, mina klass, min lillebror, mina kompisar och såklart handbollen. men ändå känns det som det är något som saknas. jag vill ju förändra. inte vara en i mängden. och jag älskar även att shoppa och det gjorde jag idag en jääääääättefin sak som kommer hänga med överallt nästan. har drygt tre jobb och det gillar jag, jag måste hålla igång hela tiden annars blir jag bara för dryg och arg.

jag älskar thailand, mitt absoluta favoritland. underbart och hoppas på en resa dit snart igen. senare eller om jag får nästa år ska jag tatuera(?) mig även fast männsikor tycker det är fult. jag vill det verkligen.


IDAG SKER DET JAG INTE TRODDE

heej! idag har jag hittat motivation att skriva om mig i 30 dagar. så nu får ni ta och hänga med eftersom det kommer bli ett inlägg vaarje dag!! tänkte jag har ändå inget bättre att skriva om så börjar idag. snart. ska läggaa upp en bild senare på vad jag fick med mig hem idag från jönköping.


Dag 01 - Om dig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

ska jag vara ärlig trodde jag aldrig att jag skulle få tanken att göra detta. men när jag tittade LinaWiesels blogg så fick jag för mig att jag ville göra detta.

OLLE ÄR UTE OCH JAG DÖR

             

fin jag är såhär på fredagskvällen. eller inte, snart ska jag lägga mig i soffan men först ska jag hoppa in i duschen. och vet ni hur finurlig jag är? jag lägger in en inpackning i håret nu, senare imorgonbitti går jag upp och duschar ut det, rena hårkuren för fan! smartas är jag. hahahaha.

nu sitter jag och hoppas på att olle går vidare och att jay ska vinna för att olle kan få något myyyyycket bättre kontrakt än tv4:s. så tänker jag, eftersom det är så eeeextremt många som tycker om honom skulle alla skivbolag i sverige vilja ha honom and make som moooney! förövrigt går det bara att älska olle. helt seriöst jag får rysningar (?) när jag ser på han. synd bara att han är 29.... attans också.


OLLE ÅKTE UT OCH MITT LIV ÄR NOG FÖRSTÖRT. vi kommer inte höras på några dagar förlåt...



förövrigt 2, så tycker jag jääääääättemycket om att vara kamratstödjare. alla är så gooosiga. sjuorna speciellt. fast åttorna också såklart!!

GREY'S

jag sitter hemma taggat kamratstödjarfoto imorgon, nat. blir aldrig bra på kort. aaaaaaaaaaaaldrig, så idag fick jag för mig att klippa page. så nu är det gjort, fast man kan inte säga rikitgt att det är page för de är typ lång page. jääääätte krånligt, sedan är det lite mörkare. nu väntar det bara på att luggen ska växa mer se det blir bra. vill ha fint hår nu, nu. bild kommer nog senare. nu ska jag lägga mig i sängen och se GREY'S!!!!!

PAGE

nu har jag bestämt mig, jag ska klippa page på fredag troligen!! ÅÅÅHHERREMINGUD, nu får vi se hur detta kommer att se ut. jag ska ha långt hår men ändå lite page, om det inte blir bra så växer det ju ut senare. visst gör det? moa är nervös.

RSS 2.0