ILL

Vad tror ni jag har gjort hela dagen? Jo jag har bara sett på Prison Break. Imorgon stannar jag hemma med. Behöver nog det tror jag. Nu kommer huvudvärken igen, typ 1000 gången för idag? Jo men tack. Hejdå. Vi hörs imorgon då jag nog mår en aning bättre!

NATHAN SCOTT - JAMES LAFFERTY





Asså jag vet inte vad jag ska sääägaa! Jag älskar One Tree Hill, och jag älskar denna mannen. Åååååh!! Hehehehe, hemma från skolan idag. Jag har nu varit sjuk i snart en vecka. Jag klarar inte mer. Så, jag stannade hemma idag och ska bara vara i mitt rum med en stor kopp te och se prison breaaaak all day long! Hörs sen.


ME LIIIKE

 Galet snygg tröja, me like! vart hittar jag den?

MOA EMELIA SALO

                            

Min kamera e sönder typ igen. Så det är därför jag har massa kort på mig själv.

ÄNGLABARN, DU E FIN



Me like!

DONE

Jag går och lägger mig i min säng, har ont i huvudet så jag inte vet vad jag ska ta vägen. Det gick bra idag, ett barn? Haha, jaja.

ONYX

Nu drar jag och inviger mitt nya jobb! Hihi, nervös moa? JA!

ÅÅÅH OM DET ÄNDÅ FANNS EN SÅDAN MAN I LILLA ULRICEHAMN





Jag tror jag dör lite varje gång jag tittar på människan. Aja, ska se serien nu vi hööörs!


IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MI PAPIS FÖDELSEDAG.



Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min papis födelsedag! Grattis världens bästa papi <3

GREEEEEY'S

Fortfarande lite smååå sjuk. Inte får man se en liten bebis nejnej! Åååh trött på detta. Går ocj gömmer mig i mitt rum idag med lite Grey's. LOVE

GOOOSI

Nu drar jag ner på stan med min förkylning och äter lite luuuunch!

OJOJ

FÖLJ min blogg på bloglovin, HERE!!

SO SICK AT LOVE SONGS

GÅR OCH DÖR LITE LÄTT, med en fin liten Grey's box brevid mig. Jag mår piss asså, fan.

I LOVE THE WAY YOU LIE

            

En glad moa beger sig mot skolan med en trasig hals och en snorig näsa. Vi får väl se hur detta ska gå.

DU ÄR SÅ YEAH YEAH YEAH, WOW WOW WOW



Jag mår piss, har velat spy, dö, sova och allt annat som ni kanske vet? Nu ska jag lägga mig framför tv med Grey's med ett stor paket ballerina. MUMS. Love.

GOOD BYE MY ALMOST LOVER

Vet ointe vad de är med mig? Har ont i magen och mår illa, skit ont i halsen. Fifan säger jag, om halsen fortsätter såhär imorgon får jag se om jag ens kommer kunna gå på träningen. Jaja we got to seeee.


DÖÖÖÖR, fan vadd ont de gör i halsen. NU ska jag se Grey's byebye.

BETTER TOGETHER





Viintern på g? Eller jag skulle kunna säga, hösten i alla fall! Haha. Något som är säkert, idag har det regnat och blåst och regnat och blåst och regnat! Vet inte vad jag ska ta vägen. Men en ska är säkert, de börjar bli mysigt och så, detta innebär te och ljus. Åååh vad mysigt.

Just det nu jobbar jag officielt på Onyx. It's awesome guys. Träna när jag vill coh så. Varje måndag nu alltså mellan 5-7. FINT. Jaja, heeeeddåheeeeeddå.


SWWWEET DREAMS ARE MADE OF THIS

De vill inte ladda upp bilder nu? FUUUCK, aja nu ska jag sova innan ögon slutar att titta åt mig. Hiho, byebye.

GOOD BYE MY LOVER

Nu går jag snart och lägger mig i min sköna underbara säng. Hörs imorgon lovers- BYE.

SPELAS HEMMA HOS MIG, OOOFTA SOM FAN



Me like, me like!

BANG BANG



Ego bruden är framme. Igen. Kvällen bleev bra ändå, var gryymt otaggad idag men blev gryym ändå. Imorgon är de handboll för hela slanten. Hihi, orkar inte med skolan längre nästan. HAHA, tre dagar har gått och jag är redan trött? JAJA

MOA, GOES EGO

     
   

Glad moa igen? är gaaanska glad. Ååh herre. Vet inte hur jag ska ta mig upp imorgon bitti asså. Faaan!

GALET, NU GER VI IN OSS PÅ DAG 2



Braa morgon låt kanske? Galet go i alla fall.

DAG ETT!!

Glad moa idag? Haha nejnej! Jodå, fått träffa sin klass och andra roliga grejer och så. Gaanska okej med matte nu må jag säga! HAHA, nu ska jag dra på mig löpargrejerna och begemig ut på spåret med hanna nilsson, de ni! GÖTT. Sen kanske jag får ett till jobb, skiiiita kul jöö. Jobba på Onyx? Inte så fel, träna gratis. Heeelt okej asså. BYE

YOUR LOVE BITCH



Snaaaacak om att den spelas i mina högtalare 24/7. Shiit.

ONLY FOOLING MYSELF

Heeej! Fått lite sol idag, snart åker vi hem, haha. Men ingen färg nejnej! Köpte en bikini underdel ska visa er den sen. Sen funderar jag på om mågon vill hänga med mig till gbg och shoppa snart??? Hehehehe ineed (?) av kläder vaaa. Vi hörs.

COP OUT BITCH



Go film, såg den innan idag. Ska se den igen, haha!

VÄÄÄRLDENS FIINASTE.

Här är dem, kommer mer senare när jag är heeeemma. Och som sagt, inte så fina som de egentligen ska vara.

3 DAGAR KVAR TILLS DEEE SISTA GOA ÅRET MED KLASS 9G.

Haaaallö eller? Tror ni min dag har blivit som de skulle bli? NEJ. Åååh blir trött på detta, de skulle bli sol och vart idag, de har bara varit vamt. Men en halvtimmas sol fick jag i alla fall, de lilla får jag tacka för. Imorgon måste de bli sol, annars vet jag inte vad jag gör.

Kan i alla fall lite vad som hände idag, haha. Jag vakna med tio, shit de är fan tidigt. Sen så åkte vi in till Varberg, då skeeen faktiskt solen. Sen så klart när vi åker hem blir de dåååligt! Jaja, sitter inne en stund, de blir sol. Springer och tar på mig bikinin. Solade en halvtimma, bättre än inget. Sen fick jag ett ryck att jag skulle ut ocg springa. Klart jag gjorde de då! Påvägen till Johns brygga så klart de är motvind, jag dog typ så jobbigt var det. Men jag klara det i alla fall, kommer dit tar av mig alla kläder och bikinin under får sitta kvar då jag hoppar i och tar ett dopp i havet. UNDERBART, sen sprang jag hem. Hem njöt jag så skönt var de att springa. HAHA, hem, in i duschen, ut och cykla till Johns brygga för att fota den finaste solnedgången jag någonsin har sett. Bilder kommer snart. Jag dog så fint var det. Herregud, skulle kunna skriva hur många ord som helst för att de var så fint. Ska ladda upp två bilder tänkte jag. Åååh, dör lite varje gång jag tänker på det. Sen blev inte bilderna så bra, för de var myycket vackrare i verkligheten. BYE


LOVE THE WAY YOU LIE



Älskar låten och jag älskar Rihanna.

Även fast jag har nästa spelat sönder låten denna sommaren så är den fortfarande lika grym.

VARFÖR LÄMNAR MÄNNISKOR OSS?

'I thought I would borrow a few words from Shakespeare. Love is not love which alters when it alteration finds, when life gets hard and things change, true love remains the same.' - Brook Davis.

ON A TRIN TO VÄSTKUSTEN!

Just som rubriken säger, sitter på ett tåg ner nu, snart är jag i Varberg där mormor och morfar ska hämmmta mig. Hihi, saknat dem. Såg dem senast på den 3 juli, ÖVER en månad! INTE OKEJ. Jaja, hörs när vi hörs!!

SHIIT





Nu drar jag, eller snart drar jag mig mitt västkusten. Gött som as. Mormor och morfar sa att de skulle bli sol imorgon och på söndag. Stannar inte alls länge tills söndag bara, åker hem på kvällen. VI HÖRS, för jag har med mig datorn!!!

GÖÖÖTEBORG

LIte onödigt att skirva detta här och nu? Men de skiter jag i. Sen länge sedan tillbaka så har jag sagt 'nej man vill ju ta studenten i ulricehamn'. Jag tyckte alla var galna som skulle ta den någon annanstans. Men nu har jag fått föt mig att jag inte ska göra detta längre! Jag ska gå i göteborg, jag SKA gå i göteborg! Någon linje med Samhäll eknomi, något i den stilen. Idag har jag bestämmt mig för att jag ska lyckas med detta! Nu jävlar ska jag ge allt i skolan så jag kommer in på den linjen! Bo i en egen lägemhet i centrala göteborg, det låter fan perfekt!

Haha bara ville dela med mig av detta. Så ni vet.

HEJSAN SVEJSAN

Har inget att säga än att jag är trött som fan, somna vid halv fyra nåt i natt. Vakna halv ett idag..Hehehe, ingen kommentar. De senaste dagarna har jag haft gaaanska bra må jag säga. Umgåts med lite fina brudar och så. Mindre än en vecka nu tills skolan börjar, måste bara säga att jag saknar mig klass. Sagt de allt för mycket men säger det igen. Nu ska jag lägga mig och se lite film täänkte jag, vilket jag har längtat efter. Ikväll ska jag träffa Hanni. BYE

MY FIRST KISS



Lyssnat på den låten ett bra tag nu, såg videon nu imorse. Kanske lite krånglig? Haha, jaja.

THE LAST SONG, THE SONG GOES TO YOU



Tror ni att jag grät eller? OM jag grät, mår dåligt. Aldrig trodde jag att jag skulle gråta till en film där Miley var med i. Förlåt de låter cp men så var det. Herregud. JAG älskar denna filmen. Och ni kanske vet hur mycket jag älskar Ps. I Love You? Så mycket älskar jag denna filmen! Se den så fort ni kan, för de är värt det!


HALLÖ HALLÖ, HEDDÅ HEDDÅ

Jag är trött. Amelia är här. Funderar på att sova, ska man? JA, och lite Grey's på det, mumsmums! Hörs imorgon med lite bilder från ikväll då vi var lite brudar fån laget och hade de jäävligt bra!

LITE SMÅ BILDER FRÅN DEN STORA UNDERBARA HUVUDSTADEN

























Stockholm var fint! Tog då över 400 kort? Går det ens? Ja tydligen, haha. Här är bara en del ni får se. Sen resten på fb där en del ligger. Hehehehe, nu ska jag snart lägga mig i min sköna säng innan jag dör av lite trötthet. Fintfint, njaa.


Berätta lite om Stockholm kanske? Först så åkte jag och min lilla lillebror upp med tog till stockholm för papi var fär uppe redan, sedan så den kvällen tog vi en 24 timmars kryssning (?) till Åbo (?). Rätt så kul faaktiskt, lite mysigt med max oxh papi bara. Sen så kom vi tillbaka på lördagen då vi åkte till ett rikitgt fint hotel mitt i centrala Stockholm, så på kvällen gick vi lite till gamla stan och tillbaka, hade de ganska bra egentligen! Vakna vid tio, på morgonen upp med tuppen! Vi ska shoooppa! Fick med mig två par byxor och något fint linne sen ett par snygga klackar. Men nästa vecka ska jag och Sara + Oskar den goa ungen till Gbg troooligen! Hihihi, nu ska jag snart gå och lägga mig med Grey's. GRYMT.


Night my lovers. Hörs imorgon och förlåt för jag har varit frånvarande den senaste tiden men jag har faktiskt varit med min fina vän sara <3

RSS 2.0