THAT'S ALL SUPERHERO STUFF RIGHT. WHAT IF I'M NOT A HERO. WHAT IF I'M THE BAD GUY? I LIKE YOU IN YOUR OWN WAY, JUST YOU AND NO ONE ELSE.

   

Vet ni kan kalla mig ego eller vad fan ni vill men det skiter jag i. Imorgon söndag äntligen, jag ska till kyrkan träffa pojken och ha det bra! Super, just det träffa den söta lilla Linnéa också. Mer mysigt kan det jú inte bli asså.

Spenderat kvällen med några heta brudar. Mycket skratt, herregud. För mycket kanske? Haha nejdå! Allt var bra ikväll, såg bara en syyycko film men annars så. Nu ser jag på bland den bästa filmen jag vet i alla fall, The Holiday. Bra är den. Ska fortsätta kolla på denna underbara film och drömma mig bort tror jag. Tills imorgon.

simma lugnt, m.

ps. ville bara dela med mig av dessa två underbara killar, här! mina egna favvisar om ni frågar. lyssna och njut.

GILLAR DIG HUR MYCKET SOM HELST. SHIT

 

Snygging nr 1. Jag vet, nu ska jag packa färdigt till handbollen. Gå bort, spela, hem till pappi, sen gamla gänget ikväll. Mysigt. 

TAGGA1, TAGGA2, TAGGA3, TAGGA4, TAGGA5, TAGGA6. Några låtar, gamla men hitta fasen inga?


m



ÅÅÅÅÅÅÅHYES

Tre hete brudar, kan det bli bättre? Nej.

FINT, FINT OCH ÅTER FINT.

1, 2, 3, 4, 5 fina låtar. Helt olika. Gamla också.


DU&JAG







kärlek till dig.

ÅÅÅÅÅH, EN TILL. TACK?







SÅ JÄVLA GODA SÅ DET INTE FINNS. Haha förlåt men finns typ inga godare, hemma själv eller med Max. Ska plugga svenska. Mums, jaja vi hörs. Den helgen får fasen gå fort nu. Inget dåligt med helg eller så. Men aa.


m


SHIT, TYCKER FAN ATT DET ÄR FINT UTE.










Annorlunda nog så tycker jag att det är fint ute! Vill bara säga att allt går emot mig nu för tiden, mobilen som ni ser har gått sönder, GÖTT! Eller inte nu ska jag försöka plugga lite matte va. Ska gå och köpa avocado skulle jag tro, så gott. Alla klagar på det men jag gillar det i alla fall, huvudsaken eller?

m

OJ, SHIT INTE TRODDE JAG ATT DET SKULLE BLI SÅ.









Åååh, nu är det så de kooookar i mitt huvud. Max är helt konstig ikväll, uscha. Min dag har varit jobbig rättaresagt ut! Ingen idrott idag, ganska chill va. Vi ska äta pannkakor tillkvällsmat. Mummisgt, nu ska jag föröka plugga lite matte skulle jag tro. Kanske slänger in ett inlägg sen på bloggen på de gooooda pannkakorna. Igår kväll var jag med en rikigt fin pojk. Oj, kanske saknar det lite redan nu?

m

fortfarandeBRA, fortfarandeSOMMAR.




ÅÅH VAD KÄRLEK DET KAN FINNAS, ELLER? I MITT LIV FINNS DET MYCKET I ALLA FALL, KANSKE FÖR MYCKET?









Även fast vi bråkar gillar jag dig ändå. Ååh du är fin.

m


ME LOVE

'
Så underbart fin är du. Ååh vad jag saknar sommaren när jag ser korten, somaren med alla fina vänner. Underbart, jag vill att du ska komma hem.

E G O



Ego, men skit samma! Säger som vanligt, nu ska jag jobba.
NEJ.

m


MORSNING KORSNING

Detta får bli ett tråkigt inlägg, att gå upp kl halv 8 på ett lov. Ska man behöva göra det? Nej, men jag ska jobba så det kommer bli bra ändå. Nu ska jag begemig mot Linnea ska få i mig nåt först sen jobbar jag till 4 idag tror jag. Haha, jaja. Vi synes, höres och allt annat man kan göra.

Enbralåtsomduskalyssnapå. Tar en av mina favoriter, jag gillar han och jag gillar dig med.

m


SÅ BRA. SÅ JÄVLA UNDERBART BRA.





 




 
Sitter hos en skit underbar vän, that's it! Vi hörs, ni får njuta av bilderna. Jag är sjuk, kul nu på lovet och allt. Söndag nu får du komma.

m

YEEEAHY

 
 

Jävligt go låt! Lyssna, ää nu drar jag och jobbar! Ska nog köpa svarta lack skulle jag tro.


m


OH



vackert, eller den är bra.

NEJ



Hejsan hoppsan! Fick bli ett ego kort idag, haha jag och Hanna BB ska sätta oss nu framför tv med en stor godis skål och se på en film DENNA. Jag ville vara lite barnslig idag kände jag. Imorgon bitti upp tidigt jobba med Barkis sen hem och sova skulle jag tro. Just det blir en promenix med Elin också! MYSIGT, nu ska vi se på filmen så hejdå.

mer än en vecka? shit


m

OOOOH NO

Hanna bb, Linnea B är här, Hanna N är på g. Ebba kommer, jag överlever nog denna vecka med dessa underbara vänner. Vi ska laga mat och mys, hur bra är inte det då?

m

LOVEISINTHEAIR







Tjenixen! Sitter med den brudem, myyyycket trevligt! Går kvällen var bra, vet hur detta ska gå, en vecka? Jaja, Vi har precis sett HipHipHora och nu ska vi se EnKärleksHistora så här på alla hjärtans dag. FINT. Kanske hörs en gång till, i alla fall. En vecka utan dig?


m

EDGE OF DARKNESS



Jag ska se denna, något som rean är bestämmt. Fikat med hanni, mysigt. Nu eller snart ska jag ut och gå med min fina vän Amelia, hur bra är inte detta då? Kvällen kommer ju inte att göra dagen mindre bättre precis.

Nu hyra filmer på Hemmakväll tills ikväll, THIS and THIS. Det kommer nog bli en bra kväll, eller ja vet!

m

YEY



Haha dessa killar asså! För sköna, vet inte vad jag skulle göra utan min klass ärligt talat.

Nog pratat om det idag ska jag äntligen träffa min älskade hanna! Vi ska ta och var ute och gå sen en fika troligtvis? Vi får se men huvudsaken är att jag får vara med den bruden!


m

GOOOODE



Förlåt för så många videoklipp men detta är fint. Nu ska jag plugga so.

COOLAST

Sitter och pluggar, för att överleva så lyssnar jag på några gryma låtar. Fint! Blir glad av dessa, en som jag hittat idag. Säkert hört han innan men han är banneimig bra! Kan börja låta till en låt, haha bara för att den påminner mig om en sak som hände, inte så kul. Men så underbart bra!

NUMBER1
NUMBER2
NUMBER3

Haha kanske inte den sista låten är bra, men den filmen är såå bra!

nu: plugga-gällstad-kyrkan-plugga, YEY.

m

HJÄRTA



Han är för bra! Kärlek till denna mannen.

JAG SKA HA



Dessa ska bli mina till våren no talk about it.

Vagabond, 600 kr.

TURN IT UP!



Är nog bland den bästa filmerna jag har sett! Jag älskar den, värd att se tycker jag! Den kommer jag se ikväll, i alla fall vadjag tror, imorgon smäller det tjejer! Taggar lite smått med dunk musik, typ här hemma. Ska packa och så sen åker jag till pappi och är där. MITT LIVE ÄR INTE ÖVER FÖR JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN ÄLSKADE KAMERA, kommer nog ta mig ut i kylan och onget mindre än att fota. JAg gillar't!

HEEEEEEAAAY



Jag gillar den men det behöver inte ni göra. Bara för jag gillar Glee, så tycker jag om denna låt. LYSSNA.

I WANNA FEEEL LOVE, YOURE LOVE









Hej jag heter Moa och har liiite ont i huvudet men klarar ändå (konstigt). Borde ju ligga i sängen och sova nu men jag orkar typ inte, måste ta mig an den stora högen med pugg. KUL, förkåt för bilderna, bara på mig jag vet hehe har haft gaaaanska okej i skolan idag. Klassen var på g den sista lektionen, var nog bland det värsta jag har vart med i alla fall. Alla skrek och så vidare, vi var nog allt för trötta! Ja så var det vi var för trötta men imorgon är det fredag och vi slutar ett, hur bra lät inte det då? Lät grymt asså! Nu väntar fysiken, lika bra att börja nu, för jag fattar inget ändå, så varför inte liksom. Hemma helt själv ikväll, YES. Haha, jag har min mobil som kommer nog rädda mig från det mesta i alla fall. Den är ju typ aldrig med mig annars, så. Nu vill jag fortsätta med det jag gjorde tror jag, det var mobilen i alla fall. Här har ni min Spotify LISTA. Tycker att man ska lyssna i alla fall.

m


I MISS YOUR LOVE

Uscha, jag mår inte bra vill helst stanna hemma men vad ska jag göra åt saken? Måste till skolan, går några lektioner sen får vi se hur det går. Aja, har inte ätit mkt på dessa dagar men jag mår bra (av någon konstig aledning). Det har inte varit jobbigt så. Och om jag stannar hela dagen blir det ingen handboll, eller vi får se. Vi får vänta och se hur dagen kommer bli. DAGENSLÅT okej där har ni den, gamla men grymt bra. NU, skolan.

m

DON'T CALL ME A PEANUT.

Hej, ville bara säga att jag inte kommer ha tid för att blogga idag. Fullt upp, u know! Först skolan, sen hem PLUGGA, jobba direkt efter backen. Så ni kanske kan räkna ut hur det suer ut för mig då? Kanske kommer med ett inlägg till. För att stå ut denna dagen så ska jag lyssnar jag på denna låt som jag börja lyssna på för två år sedan. bäst ta och lyssna tycker jag!

Nu, ska försöka få i mig lite frukost om jag orkar. Frukost är det värsta jag vet av någon anledning får ta med mig frukt till skolan idag med. MAten på skolan gör ju inte saken så bättre. KUL, jaja. Nu så, nu ska jag försöka få i mig lite lätt fil.

m

OOHJ

KÄRLEK

1
, 2, 3, 4, 5 bra låtar, lyssna vetja!


SÅ UNDERTBART FINT, VA!




HÄR,
hur fint är inte det på en morgon som denna? Bästa låten som har gjorts tror jag. Den är så extremt bra, haha så säger jag om alla låter men med denna menar jag det i alla fall! Nu ska jag käka sen gå, lät väl bra? Tycker jag, vi hörs!

PS. jag saknar min hanna det var ju ett tag sedan jag var med den bruden. uscha snart måste jag göra nåt med dej gumman!
¨

m


RSS 2.0