http://moaemeliasalo.blogg.se/

jag har skaffat en ny blogg kära vänner!!!!!
CHECK IT OUT
http://moaemeliasalo.blogg.se/
http://moaemeliasalo.blogg.se/
http://moaemeliasalo.blogg.se/
http://moaemeliasalo.blogg.se/

DE SENASTE DAGARNA HAR JAG..

..spenderat framför tv med massvis med filmer! Har säkert hunnit med över 7 st, snacka om att jag är trött eller. Jag har inte pratat med någon förutom min mamma under dessa dagar och det har varit helt underbart (miss förstå mig inte nu alllihopa)! Nyår var okej, i början var det super doc efter tolvslaget blev det tråkigt. Men man lär sig efter sina misstag.

Just nu sitter jag och ser på Arn, en av Sveriges bästa filmer (dock enligt mig). Dels för han är ruggigt snygg enligt mig då igen, med hans skägg och allt åååh. Mums. Imorgon ska jag nog mysa med lilla Axel, sa fråga om jag får gå ut och gå med honom i vagnen imorgon. Hihi mysigt vavavavava?

Ska fixa en ny blogg täntke jag efter 30 dagars grejen. Låter inte de awesome? Behöver dock hjäälp med designen. Någon som är villig? Nu orkar jag inte skriva mer, är allt för trött för det! He-he, vi hörs nog imorgon lovers!


FAST FIVE



När denna kommer ut i vår om jag inte har fel, så ska jag se denna direkt! Har fått någon snabb kärlek av alla Fast and Furious. Haha tack vare våran pappa eftersom Max min lillebror fick den fjärde filmen i julklapp. Så kan det gå!

DAG 28 - DET HÄR SAKNAR JAG









Behöver jag säga så mycket mer? Ni fattar, sommar vill jag ha och de saknar jag.



RSS 2.0