THE CALL





© moa salo


just want an answer to the question I asked you that I will never get. which is very sad. just because you lose something you might not want, and when you do this, there is nothing to do I will not take you back. your disrespectful thing.




MINA NYA SMÅ ÄLSKLING SOM JAG ÄLSKAR LIKA MYCKET SOM MIN SÄNG





© moa salo


Vet inte hur jag ska beskriva detta, men kan inte leva utan dessa små söta saker. Kär på nytt, typ.





EN NY JACKA SOM SMÄLTER IN I MITT RUM OCH ALLT ANNAT TYP






© moa salo

Min nya älskling, vet inte hur länge jag har letat efter en sådan här för ett bra pris! Och där var den idag. OCh nu är den min, perfekt!! Hehehe.

OKEJS

Borde plugga men tar det en. Har lite smått ont i huvudet, göttigt! NEEEEEEEEJ. Nu ska jag snart packa för att bege sig mot sim och sport. Träääääning.

MIN SÖTA LILLEBROR



© moa salo


Gosi unge!

MAT, GO MAT





© moa salo


Göttigt var detta. Den satt ganska fint efter ha städat hela dagen. Hehehe.

MIN SÄNG, MITT ALLT, MITT LIV, MITT LIVS KÄRLEK, ALLTID VI











© moa salo


Okej, det blev inga kort igår på amelia. Kameran dog typ. Eller inte, orka inte bära med den helt enkelt. Hahaha, gjort om i mitt rum hos pappa med. Hehehe, måste ha kommit in i något att jag MÅSTE göra om eller något. Neej nu ska jag städa färdigt och ikväll går jag och lägger mig med OTH boxen.





FOTO

Nu ska vi fota. Hehehehehehehe eller jag ska fota.

DET ÄR LÖRDAG OCH AMELIA SVENSSON SKA SOVA HOS MIG. BÄST.









© moa salo


Hoppas på att lilla fina Amelia vill vara min modell idag. Vill fota, hehehe. Vi får se vad kvällen har att erbjuda.
Igår var det en bra dag enligt mig, tror även att det var fler just bara för de tog studenten igår. Det ville jag med. Skit också. Nu måste du komma 2014.

STUDENTEN 2010

















































© moa salo

Var nog alla kort från studenten som jag har tagit för i år! Fasen vilken känsla det måste vara eller när man går ut där. Åååh vad underbart. Jag vill, jag vill, jag vill nu nu nu nu nu. 2014 när kommer du??





BALEN 2010













© moa salo



OVIKTIGT

Nu kommer Anna, Elin och Alice. FUN. Byebye theeeeeen lovers. Bilder sen studenten kommer imorgon. Hehehehehehehehehehehehehehehehehe.

EN FÖRKLARING

Sitter hemma hos Amelia, varför jag inte har skrivit är för att våran dator har breakat sönder totalt i alla fall när jag ska in på blogg.se. Men skit samma, åker till pappa nu så det är lugnt. Mer bloggnde alltså. Men ikväll ska jag vara med viktoria och amelia. Hehehehehehehehe, så blir nog inget mer blogganden idag Beeeeeeee haaappppy now.

HALLI HALLO

Snart drar jag mig till skolan! Elin och jag ska ha våran idrotts lektion, kommer gå finemagt! (?) Haha, såklart hoppas vi på MVG men man vet aldrig med Kentan. Nu ska jag bprsta innan jag går. TJING!

UNDERBART MED GOD MAT, OM MAN FÅR SÄGA SÅ





© moa salo

Den satt fint i magen om ni frågar mig. Prövade flr ska ha med mig en sådan imorgon till komosse med klassen. Wiihoo. Killarna i klassen tog första dopet för i år. Kul för dem. Skulle också viljat det. Bajs också.

Inget vill sig idag, inte kameran heller. Den är på g att gå sönder igen känner jag. Fan.


OOOPS

Orkar inte längre, inte nu. För jag är för trött för att ens bry mig. Mer ikväll ska ta mig an lite One Tree Hill.

FÖRLÅT

Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt! Kan inte blogga mer idag. Skulle vilja men kan inte ska packa inför imorgon coh äta som jag inte har gjort än. Åååh, för mycket men det kommer nog belönas (?) imorgon för då får jag vara med min klass, hihiihihi. HÖRS

TORN



Var det bara jag som lyssna på denna låt när man var liten? Tror inte det i alla fall. Nu ska jag plugga vidare lite smått och längta tills imorgon, då jag ska vara med min klass utan lektioner. Undra hur detta kommer att gå?? Får vi se, men det kommer säääkert att gå bra skulle jag tro! Hahaha, lääängtar som in i bomben. Plugget väntar nu. Hörs sen, då kommer det bilder på mitt "stora" rum hos mammi som jag har gjort om lite, hehehehehe.

GUD

Hjääääpl, hjäääälp!!!! Jag vet inte hur jag ska klara mig nu. Såg färdigt det sista avsnittet på första säsongen av One Tree Hill. Och jag msåye vänta ända till imorgon för att få den andra! Hur ska jag klara mig är frågaaaaan. AJ! That hurts.

HEARTBEATS

     

Het? Oja, ska börja ta mig an mitt rum. Ska göra om lite smått i det idag!!
Hehehehe, inte för det är så mycket yta men vafan? Lite förändring skadar inte.
Nu ska jag städa så jag kan göra det också! Haha, jyummie.

SOM INNAN

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut. Jag vet att det är svårt över telefon, men när jag har dig nära, vill du därifrån. Jag har försökt att tänka bort dig, på alla sätt. Men det är inte så lätt. Men att stanna känns så rätt.

Du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig tar slut. Du ska veta att jag inte glömt, det finns bilder som aldrig suddas ut. Jag har vaknat mitt i natten av tystnaden, och önskat att di sov här med mig. En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.

Allt för fina låt texter av bra text skrivare (?). Nu ska jag se färdigt på första säsongen av One Tree Hill sen börjar jag nog med andra imorgon, mohaha! Kommer mer kort sen idag. Jag som hade tänkt att sola idag vilket det inte blev just för att det kom fula moln. Skit också.

ÄNNU EN SOMMARDAG, BÖRJAR DEN MED KONFFFFFFFFFA

 
 


©  moa salo


FOTO, DAGENS KORT









© moa salo


Några kort sen idag. Nu ska jag sova, natti.


EN DAG FÖR DET ÄR INGEN VSNLIG DAG, UTAN DET ÄR DEN 22 MAJ IDAG

 







© moa salo

1. Först vara med Emma och fota.
2. Söta tjejer i solen.
3. Raarrw.
4. AMEEELIA.


WANNA BE MY PARTY BOY??



© moa salo


Nu ska jag ner till stan, får se vad jag ska göra då. Kör på mina gladiator skor idag, ett år sedan sist (efterlängtade).


 


THIS TIME

Allt för söta vänner jag har va?? Att få höra att man har lite charmiga kort idag, gjorde min dag eller den kommentaren kommer göra min dag. Om man nu kan säga. Kör på barbent idag igen, ska ta kort så får nu se. Hehehehehehe, inget speciellt att säga förutom att jag ska fota idag.

Innan imorse såg jag på Kvarterets Skatan i nöd och lust(?). Hehe suger på att stava det och så orkar jag inte kolla. Bra där. Jaja, skit samma. Jag och pappi var så nära på att åka upp och se den. Varför, varför, varöfr, varför åkte vi inte?? Är ganska sur på mig själv för att jag missa det. Är nog världens bästa humor program som har gjorts (engligt mig då).

KVÄLLEN ÄR PÅ G JUST NU, WIOHOOO



© moa salo

Hehehe, laddar upp helgen med lite One tree hill, lite godis och lite Chris brown. My man, i will marry one day. HAHA, jaja i mina drömmar då kanske?? Skit sammam någon vacker dag kommer det att hända i alla fall.

SALLAD





© moa salo

Mumsig lunch, ätit på torget varje dag denna veckan just för att jag har praoat. Inget fel med det då om du frågar mig, nu ska jag snart sätta mig framför One tree hill eller gå ut och gå?? Vet inte riktigt än, haha.

GABRIEL











© moa salo.


SORRY DUDDDDEDEDEDEDEDEDEDS.



Så här het var jag igår bär vädrat var så uuuuuunderbart. © moa salo.


Internet hos pappi har kojsat till sig helt och hållet! Så jag har då inte kunna blogga då under dagen igår vilket jag tänkte för att jag hade fotat lilla söta Gabriel. Men korten kommer upp idag eller nu snart typ, haha. NU kommer dem.


13 YEARS OLD BOOOOOOOOY.



Ni har väl inte missat denna söta sak? Hoppas jag inte, han har även gjort två egna låtar. Denna och denna har gjort heeeeelt själv. Jag måste säga att jag är ganska imponerad. Haha.

OMG, OMG, OMG, OMG, OMG!!!



Ååååh, det går ju inte att sluta lyssna. Musik videon gör så att jag vill ha sommar nu!!!

LARS WINNERBÄCK I HÖGTALARNA SÅ HOPPAR JAG IN I DUSCHEN SEN SKA JAG LUNCHA MED SARA IDAG. SEN VA MED AMANDA, TAAAAAGGAD.







pic. moa


16.37

Togehter,  are they the best songs right now. Lyssna.

THE PICS IS FROM MOA, TAKEN FROM MOA.



















Sa jag att det skulle komma kort? det gjorde jag va? Tror det, så här kommer det. Alla pics is from me. Fast om jag ska vara ärlig trodde jag aldrig att det skulle bli så många kort, haha!! Nej nu oc. Imorgon blir det något pic till? Jaarrå.




HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

JUST DET! Ska fota imorgon då, masssssssssssssssssa bilder då! Känns som det blivit lite tomt med det. Skärpning.


OVIKTIGT MEN VAFAN GÖR DET DÅ? DET MESTA ÄR SKIT NU FÖR TIDEN FAST INGEN BRYR SIG, ALLA HAR DET SKIT IBLAND. TILL OCH MED JAG.

Ååååååååh, tryckte på tillbaka knappen så smart är jag så det jag har skrivit är boooorta, gone. KUL, just det tänkte säga att jag praoar för fullt! Upp med tuppen imorgon helt enkelt, ska vara i Borås kl sju. Så nu beger jag mig mot sängen med min lilla älskling just nu, oc boxen så klart! Oviktigt, men vad gör det?? Sen har jag försökt fixa att hitta mina student kort sen förra året NÅGON SOM HAR SETT DEM SKICKA ETT SMS TILL MIG ELLER SKRIV EN KOMMENTAR need them right now. Hehehe, nej nu oc.

THE END OF SOMETHING GOOD.



Hehehehehehehehehehehehehehehehehe, ville bara bevisa att min inte var värst! Så de så.


Ska praoa hos en fotograf imorgon som sagt. Fixa med student kort och så. Kuligt men innan jag börjar imorgon ska jag se lite på o.c och drömma mig bort till en bättre plats då allt är bra och förblir bra.

A WALK TO REMEMBER, THE WALK TO YOU.

Hejsan, sett filmen A Walk To Remember och tårarna har bara sprutat ut i över en timma. Herre min skapare känner att jag har vart väldigt känslig den senaste tiden i alla fall en månad tillbaka. När jag såg Ps. I Love you var det värst. Men jag plågar ärligt talat mig igenom de filmer, åååh även fast de är så fina. Jaja, slut tjatat om det nu. Farmor kommer snart,´göttigt. Jag och Max ensama hemma till onsdag morgon med farmor! Höhö, undra hur detta kommer att bli. Vi har ju prao så det blir inte så farligt ändå, hahaha! Bara att vänta och se hur detta blir. Nu ska jag snart börja städa mitt rum om jag ens orkar, jobbigt med alla kläder som ligger på golvet men någon gång måste det ju upp kan ju då vara idag. Funderar sen på att gå ut och gå? Jo det ska jag göra, underbart hehehehehehehehehehe.


HELVETESFANSKAP

Orkar inte släppa en tår till för dig, men jag gör det ändå.

VIKTORIA PETERSSON OCH INTE VIKTORIA PETTERSSON.

Ska snart ut occh gå med viktoria den lilla söta saken. Hehehehehehehe, vi ska äta gott ikväll. Inget fel på det. Har inte ätit något idag? Ett dygn sen sist, inte bra moa! Jaja, magen får vänta till ikväll. Hade gärna åkt till jönköping idag för att köpa mitt nya objektiv och stativ men nej nej inte idag sa pappa, så jag har vart fast klistrad framför O.C idag, ovnaligt nog. Haha! Nu ska jag gå, hejsvejs.

DA GIRLS IN DA NIGHT

Hej! Kanske för många inlägg idag?? Nejnej!! Ska sätta mig framför O.C nu. Allt för bra kväll med da girls.

TJATJA, UNDERBARA BLOGGLÄSARE. VILL BARA SÄGA ATT JAG HAR SVERIGES BÄST KOMPISAR. HEHEHEHEHEHE.

                                                           

Underbara tjeje, mycket skratt! Raarw. Nu ska snart godiset och pocornen komma fram, med tända ljus. Mysig va?? Bra göttigt gäng, just det Håkan spelas också, underbart fint! Hehehehehehehehehehehe.


Det känns inte som maj, det känns som början av mig. Elin Andersson i ett nötskall.

DU ÄR MIN OM DU VILL, JAG BAH, HAN BAH, OCH VI BAH. VINTER I APRIIIIIIIIIL.





Tog den sista tuggan nu, den satt bra. Mums.

IGÅR VAR DET DEN 14 MAJ DÅ HELVETET BRAST UT, NI ÄT BÄST. ALDRIG UTAN ER.







Underbar dagen med Viktoria och Elin igår, ni är så bra så det inte finns skulle inte klarat av dagen igår om ni inte fanns där för mig. Gillar er så stark, oberskrivligt. Ville bara säga detta.

OVIKTIGT

Känns som jag har fällt för många tårar just för dig.



Ska snart hoppa upp ur i sängen och träffa elin vi ska g upp mot badhuset och bada, haha. Länge sedan nu. Får se hur långt det blir idag.

UNDERBARA TEGAN OCH SARA, SPELAS HEMMA HELA TIDEN.



Detta är kärlek för mig.

HUR FAN SKA JAG GÖRA, KOMMER ALDRIG ATT KLARA DETTA. DU KAN BARA DRA ÅT HELVETE, KLARAR INTE MERA. BLIR BARA VÄRRE.

Vakna med ett leende och sök efter livet...lev det, njt det, smaka det, lukta det, känn det.





O

Heeeeeeeeeeeeeeeeejsan hoppsan. Känner att jag är på lite omoget humör idag. Robin sitter med mig, höhö, det regnar, vad gör man?? Jag vet inte, eller jo man sätter på Arn filmen, min egna lilla favvis. Snart blir det tacos, känns som en fredagskväll konstigt nog? Jaja, vi är lediga tills på söndag vilket är ett mirakel enligt mig. Imrogon åker löparskorna på direkt på morgonen sen på fredag blir det bikinin som åker på, för då ska de simmas i badhuset. Jaja, nu väntar tacosen, muuuuuuuuuuuuuuuums.



WHATAYA WANT FROM ME?? BOY LILIKOI, YOU ARE THE ONE AND ONLY FOR ME.



Love, love, love, love. The man is the man, kärlek lite lagom sisådär. Gillar videon, gillar han, gillar hans låtar. Ja då gillar man det mesta. Orkar inte ta mig an spanskan, men jag gör det sen. Hehehehehehehehehe, ikväll då. Måste göra det. Varför kan inte allt vara som de var innan? Allt var bra, nu är allt bara för jobbigt.



kyssar.

I AM STILL AN ANIMAL

Hejsan hoppsan långon snoppsan (?). Nej jag vet inte, idag har jag vart slö, ovnaligt nog. Jo hag har solat med viktoria, skulle vilja kalla mig själv idiot men det gör jag redan. Solade med bikini och ni vet knutenn där bak? Där har jag en stor fet knut. BRA MOA, bra!! Så arg på mig själv, det är ingen liten knut heller. Fasen alltså. Min söta kompis Barret var ju här innan idag också, vi satt och spela sim 2 hela tiden, inget mer. Men det var kul i alla fall. Haha, sen ska jag gå och lägga mig med boken min, tidigt ikväll får det bli. Ingen dålig bok jag läser.


Mitt rum är nystädat, ny bäddat och jag ska gå och bli ny duschad sen. Bra kombo? Ja, tycker jag i alla fall. Nej nu ska jag inte tråka ut er mera som läser detta, väldigt mycket onödigt med text idag känner jag. Men jajajajjajajajajajajajja.


dagensLÅT.


kyssar.

MIN BÄSTIS OCH JAG, ALLTID VI TVÅ, I VÅTT OCH TORRRRRRTTTT.

Hos Amelia nu, sen kl två? Ska snart åka och sola med Viktoria. Mycket gött. Sen ska jag och Amelia sitta hundvakt ikväll, mumsigt. Ps. I love you blir det då.



kyssar.

I WAS LOVING YOU BUT YOU DID NOT LOVE ME BACK, IT'S OVER RIGHT HERE RIGHT NOW.

Oavsett vilken väg du går, oavsett på vilket sätt du bor, du är ur mitt sinne, ur mitt sinne, ur mitt sinne, ur mitt sinne.

Jag gick med ett spöke, jag sa snälla, snälla inte insistera, jag gick med ett spöke, jag sa snälla, snälla inte insistera.









SOMMAREN ÄR KORT, DET MEDTA REGNAR BORT MEN NU ÄR DEN HÄR SÅ TAR FÖR DIG, FÖR SOLEN SKINNER IDAG. NA, NA, NA, NA.

Jag känner att jag vill ha sommar nu, när jag tittar ut genom fönstrerna får jag ingen sommarkänsla som jag fick förra året. Tänk att ligga på stranden i Falkenberg eller ligga på Skottek med kokosolja på. Vill ha den doften ganska snart, för det är de bästa jag vet. Att få vakna av att solen lysser in i fönstret och inte av någon väckarklocka som går tio över sex. Nej jag vill ha sommar nu.

ÅÅH POLLY VAD GOTT, ÅÅH POLLY VAD GOTT, ÅÅH POLLY VAD GOTT, ÅÅH POLLY VAD GOTT, ÅÅH POLLY VAD GOTT.







Åååh Polly vad gott! Tar med mig den lilla skolen till min säng, ny bäddat, ny duschad? Gött, ja for fan! Nu lite av min favorit film Ps. I Love You.



Kyssar.

LYXIG FRUKOST ELLER VAD? FÖRSTA GÅNGEN PÅ FLERA VECKOR ATT JAG ÅT EN SÅDAN GOD FRUKOST. MUMS.



Åt detta frukost. Mumsigt, idag har jag vart lite med Amelia, mysigt. Snart ska jag hoppa i ett bad med en bra bok, kanske kan knäppa en bild på den. Min favorit författare i alla fall. Hahaha, nej nu väntar ett efterlängtat bad. Raarrw.




kyssar.

WHAAAAAAAAAATCHASAY

Kanske inte funkar längre??


SHUT UP AND SLEEP WITH ME

Hejsan. Fick Mvg på mitt kemi prov idag. Ganska stolt, haha. Nu ska jag sova efter en hel dag i Boras.



kyssar.

NOTHING TO SAY







De är bäst! Imorgon två prov, gött. Nja, sen hanni. GÖTT de är gött i alla fall.


OMG

Den vill inte ladda upp bilder nu. Skit också men försöker sen!










I NEED YOU RIGHT NOW.



Typisk Moa låt här. Men lyssna for fasen.


YOU AR MY LOVE AND WILL ALWAYS BE MY LOVE, THE ONE AND ONLY.

   

Lite för mycket ego nu för tiden. Tänkte uppdatera, igår kväll var jag med den jag tycker om mest. Hihi, sen idag eller snart ska jag hoppa in i duschen för sen begemig för att fira söta Hanna. Mysig tjejkväll står alltså på schemat. Allt för länge sedan! Imorgon, ska jag plugga. Och på måndag har jag inte en blekaste aning vad jag ska göra. Jo jag ska plugga då med! Mumsigt.

Förlåt för så många ego pics. Men kameran åker med idag och då ska det fotas! Hihi.



kyssar.


RSS 2.0