NO ONE IS LIKE YOU, YOU ARE YOU AND NO OTHER. I LOVE YOU JUST LIKE YOU ARE, NO OTHER.

Mår piss alltså. Min hals gör ondare än någonsin. Jaja, ska snart bege mig mot Amandas hus. Vi ska plugga matte, mitt favorit ämne. Not. Ska bara skriva detta inlägget. Inget mer idag. Ska plugga hela kvällen. Sitter och lyssnar på min älskade favorti musik. Hon sjunger så fint, i alla fall när det gäller denna låten. Ska läsa son innan jag går. ye my lovers.




kyssar.

NOTHING

Känns som jag har åkt på en redig förkylning eller är på väg. Hat ont i halsen, nyser och hostar hela tiden. Fasen jag hinner inte bli sjuk nu. Jaja, idag har jag faktiskt pluggat matte. Fattar det nu eller börjar i alla fall. Nu ska jag kyppa ner till kojs, mumsigt. Sen får gärna helgen komma, kommer ju spenderas med de jag gillar mest. Hihi, sen lediga på måndag, då blir det grill skulle jag tro med de gamla gäääänget. Raaw.



kyssar.

WHATEVER YOU LIKE, YOU CAN GO WHATEVER YOU LIKE. ANY TIME.

go, lyssna tycker jag i alla fall. Sovmorgon idag, ska snart klä på mig sen sminka mig sen ska jag till skolan. Göttkött.




kyssar,


THE BEST MOVIES EEEEEVER.





Den första har jag inte sett min vill se. Haha verkar ju klcokren alltså! Sen den andra är nog den bästa roligaste and so on, you know. Haha sitter fan och as flabbar. Gryyyym, se den. Ni kommer att skratta hela tiden, fast det är vad jag gör då. Den är bra i alla fall. Mums, nästan.



kyssar.

SOCIAL JÄVEL

  

Höhö, no kommentar. Sitter och myser med den lilla fisen. Ska ta mig bort till min kära matte. Juuumie. 
Sen fysa och bli stark, göttkött. Hejdå.




kyssar.

AT ONE TIME

Hemma från en hel dag med robin. Mums. NU sängen. IMORGON skolan, jeeej. Nej.





kyssar.

NEVER MEVER.

Go kväll, no more talk.

ELVISH, FANTASYLAND



Underbar film, om ni frågar mig. Vet inte hur många gånger jag har sett den i alla fall. Låten är lite bra så jag msåte bara lyssna på den. Hahaha.

LOVLEY







MMMMMMMH, Chai Latte hade inte suttit fel alls nu när man ska plugga. Jaja, får väl ta och köpa en sådan sen.


CALABRIA, DAY 'N' NITE.

Amelia ikväll igen snart åker jag hem från henne. Då står det plug på schemat. KUL. Nej. Höhö, jaja. Vi har solat och vi har bränt oss! Göttkött, när vi solar lyssna vi på några gamla låtar från förra sommaren. Mumsigt om jag får säga så. Nej nu ska vi sola lite till bara. Hajpa som hon säger nuförtiden.


HÄR
HÄR



kyssar.

CALABRIA, DAY 'N' NITE.

Amelia ikväll igen snart åker jag hem från henne. Då står det plug på schemat. KUL. Nej. Höhö, jaja. Vi har solat och vi har bränt oss! Göttkött, när vi solar lyssna vi på några gamla låtar från förra sommaren. Mumsigt om jag får säga så. Nej nu ska vi sola lite till bara. Hajpa som hon säger nuförtiden.


HÄR
HÄR



kyssar.

EN AMELIA OCH EN MOA OCH EN FREDAG. INTE ALLS KONSTIGT.

i
Älskade sommar med Amelia. Skanar det lite va? Denna sommaren kommer bli grymmast.

Bilder i massor kommer snart. Och gissa vem jag är med?? Jo Amelia.

OKAAAAJSAN



Massa ego nu för tiden men min kamera är urladdad och jag orkar verkligen inte att ladda den. Jobbigt men vafan, så sen har jag inte orkat skrivit. Jobbigt det med skolan till max nu typ? NU hkk.

SHIT

Hemkunskapen står på schemet sen så träning. Äntligen, men cp benhinna säger jag bara. Har en känsla att det inte kommer många idag. Men det är bara en känsla, jag vet inte. Lyssnar på en liten go låt om du frågar mig. Höhö, HER lyssna tycker jag i alla fall!! Hihi, inga bilder idag, sen kom jag på en grej men den ska jag hålla för mig själv, mohaha! Nej, nu ska jag lägga min energi på Hkk. Grrrr, höhö. Vet amelia gillar inte det.

ÄLSKADE, ÄLSKADE NI. NI ÄR BÄÄÄST

Underbar klass man har eller vad?!

På träslöjden idag så kom låten ''Hot'n cold'' tror jag den heter? Och alla då menar jag ALLA killar i klassen börjar såklart att sjunga med! Underbar klass eller vad. Fy vad go de kan vara eller? Underbart, nu får gärna sommaren komma tycker jag också. Grillkvällar och allt. Mysigt, möte idag med Kfum kl sex. Får nog gå upp. Gött, i alla fall i detta vädret och med lite musik så blir allt bra. Kanske det är bra om jag gör Hkk nu då? Yappp, seee ya.




kyssar.

A SWEET DREAM, THE DREAM WAS ABOUT YOU MY LOVE.

Nu ska jag sakta begemig mot sängen, Bjrön Gustafsson hänger med idag igen. Under tiden filmen rullar på tv så ska jag plugga min underbara engelska. För övrigt blev jag klar med min deckare idag! ÄNTLIGEN, nu ska den bara fina till lite. Fan vad gött, men imorgon tror jag att det är bra om jag börjar på hemkunskapen. Chill, njaaaa. Nej nu ropar Björn, sängen och engelskan på mig. NIGHT.





kyssar.

HELVETE VAD BESVIKEN MAN KAN VARA, ATT ÄLDRE MÄNNISKOR KAN VARA SÅ DUMMA I HUVUDET? NU ÄR JAG RIKTIGT FÖRBANNAD.

NN är jag så jävla sur. Förlåt för att jag svär men i detta läget måste jag få göra detta. Åh! Jag har sett på Uppdrag Granskning om en fjortonårig tjej blivit våldtagen i skolan av en kille, det var itne på en av skolanstoaletter.

Det värsta är att alla står på killens sida. Varför, varför undrar jag? Varför står de på hans sida? Han som har gjort det. Killen hade till och med erkänt att han hade våldtagit henne i skolan. Hennes kompisar började väda sig mot henne, vara på killens sida.

Att ens kompisar skulle kunna göra något sådant? Killen kom till skolavslutningen då han hade besöksförbud till tjejen. Han kom till kyrkan gav sina gamla klasskompisar var sin ros och kramade dem. På kvällen var han och några kompisar på en strand för fira att sommarlovet, där är en tjej med som killen kände. Tjejen har känt killen hela sitt liv, hon hänger med honom till ett omklädningsrum där han våldtar henne också.

Killen var populär. Folk började strejka på skolan då han blev flyttad till en annan skola. Dem tryckte upp affischer och allt banderoller (?).

Människor som har sagt hoppas fittorna blir våldtagna på riktigt, vi ska bräna dom på bål. Då börjar jag undra vad människor tänker med? Facebook grupper har strartat för killen, så han ska bli fri. Jag har så mycket att säga om detta men jag hittar inte alla ord jag skulle behöva.

Tjejens kompisar 'flydde' från henne. Hon fick gå med en kamratstödjare i skolan. Vad tänker skolan med i detta läget?? Ska hon behöva gå med en kamratstödjare i sklan för inte utsättas för våld eller något annat. Och hur fan kan ens kompisar gå så lågt?? Ska inte ens kompisar finnas för en? Inte var emot en. Att de bara stå på våltäktsmannens sida gör mig så förbannad. Det han har gjort mot henne. Alla trodde att hon ljög, tydligen gjorde hennes kompisar också detta.

En del har sagt att tjejen hade tyckt om killen och hon var med på allt han gjorde. Killen berättade detaljerat hur han våldtog henne. Killen ångrade även allt han gjorde mot tjejen den dagen i skolan. Efter några veckor han hade erkänt så ändrar han sin uppfattning om att hon var med på allt han gjorde.

Folket klagade på henne, dagen efter tjejen hade blivit våldtagen så hade det gått rykten att hon hade så ont där nere (vilket hon inte hade, bara rykten. tror jag det var). Hon hade åkt och ridit dagen efter detta. Att folk kan lägga märke till något så där lite? När killen för fan har våldtagit henne??

Tjejen var tvungen att flytta nu bor hon i Stockholm, men den tjejen han våldtog då dem slutade skolan bor kvar. Hon får stå ut dagarna i skolan, att bli kallad fitta, hora och alla andra fula ord man kan använda. Tycker bara att det är så jävla starkt av henne. Att hon vågar stå upp så.

Därför vill jag bara säga att jag står på tjejernas sida och INTE killens. Läs eller så avsnittet på SVT, tycker det är värt att se det.

Jag är så förbannad det går inte att beskriva. Tycker att det är värt att se avsnittet som finns på SVT. Ska länka (HÄR).

GO FRULLLE. ELLER VAD??



GO frukost! Haha, inget gbg idag. Idag ska jag plugga färdigt äckel svenskan sen imorgon ska jag börja på min hkk äckel också. Kul, nja. Det regnar och jag vill ha en te. Jordgubbste eller Vaniljte. Fifan vad gott. Nu plugga svenska.

ONE MORE TIME, JUST ON MORE TIME.







Fick precis ett natti sms från min kära pojk (nu får han ta och komma hem!) alltid lika trevligt. Amelia åkte prcis hem. Inte lika kul. Jag har tråkigt som ni ser kanske? Jag vet inte om jag orkar åka till Göteborg om det blir något imoron ens, fasen också. Haha, är trött dryg och allt man kan vara idag. Pluggat så ska upp kl 8 imorgon, springa en tur? Eller går upp sju tar på mig löparskorna hem duscha plugga, sen så kanske det blir Göteborg. Ååh, måste göra hkk inlämningen också. FAN. NU blir det lite av min favvis man, Björn Gustavsson. My maaan'




kyssar.

ALL MY LOOOOOVE.

Amelia är här nu, konstig. Iih vad jag tycker om henne! Vi har kollat Romeo och Julia. Allt för fin, alla texter! Allt för fint. Imorgon kanske jag och hon drar till vårt köra gbg, kuligt. Nu ska vi göra något?



kyssar.


BACK DOWN TO EARTH, DOWN, DOWN, DOWN TO EARTH.

Jag trodde aldrig att det bli lätt, för vi båda så distans nu, och väggarna är närmar sig oss, och vi undrar hur, ingen har en fast svar, utan bara gå i mörkret, och du kan se ser på mitt ansikte, berättar det bara jag isär.

så vi kämpa igenom ont, och vi gråter, och vi lever, och vi lär oss, och vi försöker och försöker och försöker och försöker.

så det är upp till dig och upp till mig, att vi möter i vår mitt sätt, på vägen tillbaka ner på jorden, jordnära jordnära, på vägen tillbaka ner till jorden.

mamma du alltid och någonstans, och pappa jag bor sticker ner, så säg mig hur skulle jag någonsin vara normal på något sätt, berättar du detta är det bästa, så berätta för mig varför jag i tårar, så långt borta och nu jag bara behöver dig här.

så vi kämpa igenom ont, och vi gråter, och vi lever, och vi lär oss, och vi försöker och försöker och försöker och försöker.

så det är upp till dig och upp till mig, att vi möter i vår mitt sätt, på vägen tillbaka ner på jorden, jordnära jordnära, på vägen tillbaka ner till jorden.

vi föll så långt borta från där vi brukade vara, nu är vi står och var ska vi gå, när det inte finns någon väg att komma till ditt hjärta, låt oss börja om igen.

så det är upp till dig och upp till mig, att vi möter i vår mitt sätt, på vägen tillbaka ner på jorden, jordnära jordnära, på vägen tillbaka ner till jorden.

Jag trodde aldrig att det bli lätt, för vi båda så distans nu, och väggarna är närmar sig oss, och vi undrar hur.


DEAR LIFE.



Ååååååh så vacker man får vara då!! Nja, haha. Men nu ska jag plugga på min äckel svenska!


Sen ska jag gå ut med mina små älsklingar, så fina va! Fortfarande arg, pissskit alltså!!


kyssssssssar. mohaha

I LOVE YOU TILL THE END.

Hejsan, idag tänkte ju jag och amelia sola men det kommer aldrig att gå ju. Så jag ska plugga istället, kul. Nej tack. Min älskade farmor har kommit hem till oss. Hihi, världens bästa är hon. Så henne ska jag vara med idag. Känner mig sådär borta udag igen, ååh jag vill bara slå någon nu igen!! Fasen asså. Kanske ska ta mig ut och springa för att vi ur mig alla ilska? Nej jag vet inte.


Just det! Igår var jag och elin ute och sprang inte lite heller, först feman sen sprang vi hem från lassalyckan, jag måste säga att jag är ganska stolt! Haha men det var så jävla skönt igår. Underbart. Nu ska gör något, packa? Nej jag vet inte men ska jag gå i alla fall! Jo det kommer bilder idag, MASSOR. Haha. Puss



m

START, START, START GOAL.



Okej, idag mår jag bättre så slänger in ett inlägg. Nu ska jag fixa det lilla sen SCHOOOOL.



Bye my lovers.

DETTA ÄR NOG BLAND DET FINASTE TEXTEN JAG HAR LÄST TROR JAG. DEN ÄR I ALLA FALL FIN MÅ JAG SÄGA. NOT BACK ON TRACK.

i've been out walking, i don't do too much talking these days, these days i seem to think a lot about the things i forgot to do, and all the times i've had the chance to

i stop my rambling, i don't do too much gambling these days, these days i seem to think a lot about the changes that came by my way, and i wonder if i'll see another highway

i had a lover, i don't think i'll risk another these days, and if i seem to be afraid to live the life i've made in song it's just that i've been losing some love

and i'd stop my dreaming, i don't do too much dreaming these days, these days i sit on corner stores and count the times their quarter counts to ten, please don't confront me with my failures, because i have not forgotten them.


finast.

GET A BETTER LIFE WITHOUT YOU

Har inga krafter idag. Kommer tillbaka då jag har krafter, ååh. Allt går emot mig idag. Fy fan vad arg jag är nu, Men vad fan ska jag göra av allt?? Ne det sparar jag tills imorgon.

VIKTIGT VIKTIGT.

JUST DET, min käre pojkvän kom in på sitt första handsval när det gällde gymnasium i Malung. Grattis säger jag!!

Jag älskar dig. <3

DU ÄR BÄST, DU ÄR MIN BÄSTIS. ALLTID DU OCH JAG.



''Inte för han är bög eller nåt, han är bara så jävla galen.''  ''Vi drack öl så hela skärmen svaja i 3 minuter.''  ''Olof var så full så han snacka sims språket.'' ''Fan också var är min pläd någonstans, fryser kknäna av mig.''

Det är fan det bästa som finns. En gång var jag och amelia och sov över och såg den filmen, vi spola tillbaka på varenda grej säkert tjugo gånger och flabba ihjäl oss. Ååh älska dig amelia. Hihi, förövrigt har jag vart med henne hela dagen. Fått lite bränna också, mumsigt. Haha. Ska vara med henne imorgon också, min bästis. Bara min. VI ska vara så hurtiga och vara ute och cykla eller så ska jag springa, vet inte än haha. Oj lite för mycket haha nu.

Ska ta mig en dusch efter en dag i solen. Hajpa som amelia brukar säga.


m

TAKE A BOW, LIVE YOUR LIFE. DON'T DREAM IT.

   

JA! Jag gillar denna tröjan, haha! Nu ska jag bara cheka min väska om jag har med mig allt. Ska bada coh allt idag. Får vi se hur denna dagen går till. HAHA. NU ska jag inte tråka ut alla mer. Idag sen när jag kommer hem blir det att ta en liten springtur. Hihi, alltid lika skönt. Byebye-

I WILL NEVER LEAVE U



Ojoj, tre inlägg på mindre än en halvtimma. Shit. Lyssna på denna låten. Go låtar vi har haft detta året ändå. Bra alltså.

20.28

hER. Lyssna lite bara såhär på kvällen då solen håller på att gå ner, kan inte bli mycket bättre!


TONIGHT, GONNA GIVE IT TO U TONIGHT.

          

Lite ego, igen. Som vanligt. Haha, fick gå hem från skolan idag, huvudvärk. Kul, nja. Nu ska jag plugga lite tagga inför imorgon, NOT. Fifan kommer dö, typ. Jaja, nu ska jag vara lite social mot min käre bror. Puss



m

19.54

Hej. Ååh dagen började ju bra. Vaknade ju upp brevid robin så, haha. Mysigt, men han tog allt täcke i natt ännu trevligare. Mumsigt, typ. Nej ska inte säga det längre. Idag har jag vart ute och gått må ni tro! Snajsigt måste jag ju få säga asså. Nu får gärna sommaren komma tycker jag, bruna ben, skottek, vara med dom man gillar mest, långa sommarkvällar då man bara kan ta det lugnt utan att tänka på skolan. UNDERBART, är ordet. Fifan, denna sommaren kommer bli grym känner jag på mig asså.

Tänkte skriva ett långt inlägg kanske? Var ju ett tag sedan jag skrev det. Eller? Haha bra koll Moa. Denna veckan blir lugnt skulle jag tro. Imorgon skola. Tisdag skola, hem och plugga sen ut och springa? Onsdag inget jobb men skola som vanligt + plugga. Torsdag skola som vanligt hem och plugga efter det på med de nya skorna och ut och springa. Kuligt. Iiih.

Nej nu orkar inte jag skriva mer. Blev jobbigt, fifan. Nu ska jag kolla vidare på nåt, inte vet jag vad. Men något i alla fall. Haha.


löve u all.



m


20.48

Robin sover här i natt. Kuligt. Nu ska vi se på film. New Moon. Hejdå.



m


MINA NYA BÄSTISAR, ALLTID VI. FÖR ALLTID!





Hihi, kärlek. Nya. Köpte dem idag. Ååh, så fina dom är. Otroligt sköna med för den delen. MUMS, no more!

MORRRRRRRRRSNING, TYP.



Ååh, vill ha ett glas med Brämhults juice. APELSIN, ska det va! Idag på schemat står det plugg. Uscha! Men det måste bli gjort, så då kan jag lika väl göra dert nu innan det är för sent. Imorgon kommer Robin hit och sover över. Hihi, mysigt. Vi hörs, kommer säkert mer inlägg under dagen.


m

20.32

Hejsan hoppsan! Idag har jag inte hafft så mycket för mig. Amelia sov ju hos mig så vaknade upp brevid henne. Vi tog det mest lugnt. Nu ska jag snart begemig ner mot stan för att träffa en söt liten vän. Hihi, hörs sen!

19.26

Amelia is @ my place right now. Nu står mat på schemat vi hörs sen människor!



m

SHIT VAD DET GÅR FORT, KANSKE ALLT FÖR FORT. NEJ ABSOLUT INTE!



Spelas här hemma nu för tiden. Ganska ofta om man får säga så. Ska snart iväg och jobba sen kommer min bästis (hihi) hit ikväll sova över med. Myyyysigt. HÖRS


Ps. har jag och robin en hel månad idag, höhö.



m

EN GRYM PRESENT, FÅR EN GRYYYYYYMARE PERSON.







Luktar underbart förövrigt. Gillar det något otroligt liksom jag gillar dig.


jag älskar dig.



m

MIN UNDERBARA FÖDELSEDAG, GRYYYYYYYM MED ANDRA ORD. NI ÄR DET BÄSTA JAG VET.







Underbara kompisar man kan ha eller?

Börja dagen med att jag vakna brevid min älskade amelia, fick ett sött litet påskägg med mina favorit godisar i, höhö. Mumsigt. Sen gick jag och viktoria ner till kyrkan där jag fick kramar av gooooa vänner. Sen Åkte jag till SKövde @ farmor. Haha fick en present av henne (pengar). Hem då kom robin med min present (bild snart). Och när vi sitter uppe på mitt rum ser jag Ebba utanför så står hon och min älskade Linnea där med ingen liten tårta (den på bild nr 2) Ååh, jädrar vad go den va eller. Helt enkelt EN UNDERBAR födelsedag. Tack alla ni för att ni är så bra! PUSS.


m

BACK ON TRACK

Tog min tid, hade inget att blogg om. Men nu är jag tillbaka! Haha bilder kommer snart.


Igår fyllde jag för övrigt år! Vill tacka alla som sagt grattis till mig, underbart!

RSS 2.0