AGAIN





Har lite mysigt i mitt rum, smsar lyssnar på underbar musik. Har ett stor leende på läpparna, fortfarande. Haha, nu ska jag forsätta med det mysiga,

LÅT; HÄR

 

m


YEAH



LIFE IS AWESOME!

GAAAAAAH!



Lyssnar och jag lyssnar, lyssnar på denna låten. Får fa-an i mig inte nog av den! Kär på nytt, typ. Eller är jag kär, överhuvudtaget? Svårt detta!

Idag får vi gäster, funnybunny. Jaja, super bra dag i göteborg idag. Idag la jag in de nya kläderna med ett stort leende på läpparna. Haha, vackert! Nu ska jag fortsätta städa rummet mitt. LOVE, whatcha say boy?


m


IN/GBG/DET/NI!

Sitter i härliga Göteborg, men inte med vem som helst utan med barkis. Gud vad jag gillar dig! Imorgon upp tidigt för shopping, vet vad jag ska leta efter imorgon i alla fall. JEANS, och klackisar. Bilder kommer sen för Barkis har lovat att ställa upp på kort!

m

FIN, FINARE, FINAST ÄR DU-



 

Kär på nyttt, igen.

En mi corazón.

I'D LIKE TO MAKE MYSELF BELIEVE



Vet inte hur många gånger den har gått om här hemma. Säkert spelat den i två månader och får inte nog.

KÄRLEK, GRRRRR



KÄRLEK.

// GOOOOOOOODE MORNINGEEEE! //



Hejhej! Nu ska jag bege mig till skolan, hoppar idrotten för benet idag. Jag hoppas denna morgon är lika fin som den var igår!

m

// IT IS ALL ABOUT HANDBOLL //

Yes it is! Handboll är det som gäller ikväll Sverige - Slovenien. Mycket trevligt! Så ska en bra tisdags avslutas tycker jag! Alltid lika kul på tisdagar, tycker jag i alla fall.

När jag gick imorse för att träffa Elin, Amanda och Chey så tyckte jag att det var så himmla fint ute! Det var tyst, lugnt och med musik i öronen så kunde nog inte dagen blivit mycket bättre kan jag säga. Längtar konstigt nog tills imorgon bitti! Haha annorlunda för att var mig må jag säga. Jaja imorgon ska oa jobba, alltid kul. Men att kmma ihåg 50 små ungars namn? Det fattar inte jag hur jag ska kunna det ta. Sen sak jag plugga matte lite hemkunskap, sen imorgon slutar jag lite tidigt! Mycket trevligt. Belive it or not I'm in love.


Could you whisper in my ear? The things I wanna hear, I wanna wake up where you are. So why don't you?

m

// THE BACKEN, HERE I COME! //

Haha jag kommer nog överleva dagen i backen hoppas jag på! Jag ska snart käka frullis sen ta på mig alla andra jobbiga kläder man behöver ha på sig. Kul, hoppas även påå inga brutna ben. Jag lyckades föra året (alltså att inte bryta ett ben eller nåt). Tycker jag var bra. Vill ni höra en bra låt bör ni lyssna på denna (länken där nere) kanske är lite efter med låten men jag gillar den.

http://www.youtube.com/watch?v=WAC1x38v6eA


m

// LA MUSIC //

Just do watcha want, watcha want, like nobodies watchin.


Just det ny dator mamma kom hem med detta idag, lite lycklig kommer nog att sitta vid hennes dator oftare än vad jag kommer sitta vid min. Haha, ska kanske fixa en ny spelista tror jag. Mycket bra musik ska det bli då! Hittat en av mina favoriter nu vill ni höra får ni trycka på länkarna, en låt Ebbs vissa mig igår och en annan;

http://www.youtube.com/watch?v=orD8EA6o8ig

http://www.youtube.com/watch?v=cUKTl2s5oDY

Favoriter nu. Hej då.


m

// MAXIS //





Came pics, tycker nästan att det blir för mycket uppdatering här. Unbelievable, haha. Nu ser jag och Max på Johan fakl. Grr på Frank va.. inget fel på det alls tycker jag. Hehe jag och Ebba körde ett maraton med Paradise Hotel idag vi satt från kl halv tolv till kl fem i eftermiddags. Myssigt, alltid lika kul med den bruden! Jag har nu gått och blivit lite smått kär i Andreas, men han åkte ju ut sen. Nåt mindre kul, fast Cimon är ju kvar. Bra, jag hoppas och hoppas på att Andreas ska komma tillbaka men det kommer nog inte bli så tyvärr... Nu så gott folk ska Moa titta vidare på Johan Falk och imorgon ska hon till backen med skolan jag överlever så alla vet. Jag och Barkis kommer inta barnbacken först. KUL!

m

// U //





Så roliga kort va? Bättre än inget, i alla fall blev många kort igår kväll må jag säga! Haha kanske kommer upp en vacker dag..

m

// VÅRAT,VÅRAT,VÅRAT! U BETTER LIKE IT //

Våran spelista, några gamla och goa låtar några uttjatade låtar men VI GILLAR'T!

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRR!!!!

ENJOY.


m

//@ EBBA//



 

@ Ebba the one! jag gillar henne och jag gillar detta nu blir det FLASHDANCE det gillar jag med! Haha ikväll ska jag träffa Barkis (ovanligt) och vara med Ebba. BLir inte mkt till inlägg nu för att min kamera är på semsester i 21 dagar och försöker bli frisk. Jag överlever, tror jag. Jag snor nog Ebbas kamera istället, mohaha! Nu väntar Ebbs och filmen. Och hennes sköna säng!

m

//LOVELOVELOVE//

Hej, jag är kär. Riktigt kär. Gossh! Obeskrivligt.

think, I think, I think I'm losin control


m

RSS 2.0