STOCKHOLM, HERE WE COME!



NU DRAR JAG KL 9 HÄR HEMMIFRÅN! Underbart, hörs sen ikväll, pusss.

STOCKHOLM IN MY FUCKING HEART BITCHES!





Japp som det står! Imorgon åker jag och min lillebror tåg själva till stor staden, hiho. Haha undra hur detta ska gå, tar sjääälvklart med kameran. OCH denna gången ska jag ta kort faaasiken. Kollat in lite skor och så, fintfint. Kommer kort under tiden vi är i stockholm säkert eftersom jag tar med mini datorn med upp, hehehehehe, noooo commmment.

Nu idag har jag fått träffa min fina vän hanna vilket jag inte jag har gjort på ett tag, kärlek till dig sötnos. <3

U AND I WILL COLLIDE IN THE MIDDLE







Även de bästa faller ner ibland, även fel ord verkar faller ner ibland, av de tvivel som fyller ditt sinne, du hittar till slut, du och jag möts i mitten, igen.

Även de bästa faller ner ibland, även stjärnorna vägrar att lysa ibland, ut på baksidan du faller i tid, jag tycker på något sätt du och jag möts i mitten, igen.



MY BOYS

Har jag sagt att jag älskar John Mayer och Howie Day? Tror inte det va, denna och denna skiva ska in på Iphonen right now! De två är fasiken kääärlek!

VI ÄR BRA, NEJ VI ÄR SVINBRA!







Hihi jag och sara igår. Nu ser vi på Snabba Cash som vi gjorde igår, faaast då fattade vi inte något. Just det imorgon kl 11.29 sitter jag och min lillebror på tåg upp till stockholm. Där pappa hämtar upp oss, sen idag ska jag sitta hundvakt åt Kurt. Bilder kommer sääääkert! Sen sara kanske sitter med mig idag, så slipper jag titta ensam. Hahaha. NU ska jag var alite social mot sara.

Ps. Joel Kinnaman är SNYGG.

SARIS OCH JAG




Fejk muskler häär va! Hihihi, nu ska vi duscha sen göttigt med lite fotning sen grill på det ikväll. Mys! By my lovers.

LITE BILDER SÅÅ, LITE

 

 

Liite bilder från falkenberg sådär. Tog inga med kameran, SKAMMMM MOA! Jaja.


HEJSAN HOPPSAN

BACK ON TRACK! Har vart i falkenberg de senaste dagarna, köpt säsong 5 av One Tree Hill och såg klart den på två dagar. Vetifan vad de är med mig. Men jaja. Sara sover hos mig imorgon, hihihi.

HELLO

Snodde en bild av amelia.
Hejhejhejhejhjhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej,
kände för det. Hahaha, nu snart beger vi oss mot gbg. BYE

OMFG

Home sweet home säger jag. Igår kom jag hem från Barkis stuga och idag ska jag ta det lugnt hemma för imorgon åker jag nog till Gbg igen och kollar lite Gothia. På freddag kvääll drar vi tillFalkenberg och då får man träffa Amanda den goa ungen, haha. Sen efter det när vi kommer tillbaka blir det Stoooooooockholm i mitt hjärta typ. Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få kontakt med Jakob och fråga om han vill ut med sin båt, hehehehehehe. BYE

LOOK FOR ME



Fastnar, och inte vet jag varför. Tycker inte att den är speciellt bra men den sätter sig ändå. OMG.

LÄNGESEDAN



Fin som fan, lyssna.

ORRI OCH JAG

           

           

Coolast. Hejdå, ska packa och så fixa städa, diska och så. Ser ut som fan hemma. Hejdå.

OM MY FUCKING GOD.

                       

Nu drar jag till Jönköping. Fixa mitt objektiv som har gått sönder. De 18-55, andra gången vafan. Arg moa. Hejdå.

LIGHT THE WORLD IS GOD, HAVE YOU TOLD ME







moa salo.

HELVETE

Amelia, du är bäst.

WAKA WAKA, YOU ARE A GOOD SOLDIER, CHOOSING YOUR BATTLES





Fifan vad fint, den blir mitt fina sällskap ikväll. Fan vad gott.




EN GÅNG TILL VA











Hehe, gjort om lite sådär nu igen.




OH HELL

Vet ni vad jag saknar? Läsare, fan vad lite kah harnu än vad jag hade innan. Vart har alla tagit vägen? Hahaha.

Amelia sover, jag tittar ut mot regnet, arg på mig själv, önskar att hon och jag kunde se lejonkungen idag, ha en bra gosig mysig dag inne med frugan, det vill jag ha idag, och så ett stort fruktbord typ. FAN vad gött de lät.

Just nu sitter jag är sur på mig själv för jag har råkat ta bort alla kort? Men de konstiga är att de fortfarande finns på datorn? Jag får leta vidare mina vänner. Lyssnar på The Funeral och önskar att jag hade den 5 säsongen av One Tree Hill. Åååh ska faskien köpa den snart tror jag. Jag älskar One Tree Hill fan. Speciellt Luke. Hehehe.

Detta blev nog ett långt inlägg skulle jag tro? Fifan vad tråkigt, uscha skäääämms moa. Nej nu lite fin musik så får vi ta och vänta tills amelia vaknar, hehehe. KRAMIS


THE DREAM



fin som fan.

MIN AMELIA OCH JAG <3





Hihi vi myser här hemma. DIRTY DANCING on the tv. Saknar bruden. See ya.


LIVING THE DREAM IN BARKIS STUGA

Bor som det står på över texten i barkis stuga. Hiho, haha- Åker hem på fredag åker ner på söndag igen stannar tills tisdag så de kommer nog några inlägg till vänner. Nu ska jag försöka få barkis att bada. HÖRS.


MAX ALBIN SALO



Har en väldigt fin lillebror.

GO SOM FAN






FAN

Trött som fan. Orkar knappt hålla ögonen öppna, hiho. Ikväll ska jag se fotboll och för allmänhetens skull ska jag chilla tror jag. Hahaha, nu ska jag sova. Natti.

OMG



Ser ni eller?? Hiho, snart blir dessa mina okej inte de färgerna men typ samma. Just för att min kära vänn oskar är i Danmark och köper sådana till mig, hur gulligt är inte det då? Nu när mina har gått sönder och allt. Hahaha peeerfekt! Är lite lagom glad här uppe i Linde när jag ser att typ sådana ska bli mina snaaart. Hahaha! Lite pinsamt men skiter jag i!

Snart kollat färdigt 4 säsongen av OTH haha! Sjukt, ska nog köpa 5 kostar endast 179 kronor på CDON.COM så varför inte? Jag får se.

I morse eller för tio minuter sedan kom jag hem från en timmes vandring i denna staden, lite powerwalking fick det bli idaaag. Nu blir det lite OTH my friends, byee!

SHIT VAD SKIT MAN KAN FÅ IHOP

Lite uppdaterning här från LIndesberg. Åt lite frukost för ett tag sedan, hiho. Gaaanska bra väder här i alla fall. Igår fick man köra lite moppppppe, haha. Jag vill ha moppe nu. Just det när vi kom igår vet ni vad jag gör då? Jo såklart förstör jag min solglasögon. HELVETE!!! Blev så jävla arg på mig själv så det inte går att beskriva ens. Uscha nu skiter vi i det.

Idag ska jag eller ska vi göra vad? Inte ett skit vad jag vet än så länge. Ikväll ska vi ut och gå funt sjön och Maria ska visa mig den lilla rundan så jag kan springa den imorgon. Hahaha, undrar om jag ens komer orkar det för det var så länge sedan jag träna men det är väl lika bra att jag börjar nu.

Förlåt att det bara kommer upp en massa text hela tiden men kan inte ladda in bilder häääär. Men en bild bomb när jag kommer hem sen. PÅ fredag blir det lite kalas för en vi ska åka och hälsa på och då blir det båt all day long. NAJS. Hahaha, sen min söta kompis Sara fyller även år på fredag också.


NI ÄR BÄST



Världens bästa mormor och morfar. NU DRAR JAG BORT TILL LINDESBERG TILLS FREDAG NATT, hiho bye lovers. Kommer säkert ett inlägg under tiiden.


HELLO

FÖRLÅT. Bilder kommer upp snart sen frugan var modell åt mig, hihihi. Åker till mamma ikväll så KANSKE, KANSKE ikväll. Men vill åka båt ikväll, hoppas på detta. Haha hoppa in i duschen nu sen vi grilla här hemma. BYE

RSS 2.0