OJ OJ, DÅÅÅLIGT

Okej lite dåligt med uppdaterning nu, hehe. Men det är något ni får räkna med! Veckorna är fyllda med saker. Jag kommer ha mycket att göra under prao veckan och det var det jag inte ville ha, inte behöva tänka på massa sådant och då så klart kommer det! Tack.. Ja ja dax och lägga sig nu tror jag match imorgon bitti mot Alingsås. När jag kommer hem väntar nog en säng på mig tror jag, hihi. Snart sker det, iiih!

m

FUCK/FYSIK



Hej kommit på att fysik är inte mitt starkaste ämne och på tisdag har jag prov på det! Sitter och pratar med Elin i telefon bestämer hur det blir ikväll skall vara med Johanna, Hanna och Elin blir nog till att sova hos mig i pappas lägenhet. Ska fixa mig snart och fixa iordning hos pappa. Matchen idag gick som den gick, och nästa helg om en vecka då så mötter vi Alingsås. Men då är det borta. Just det, efter matchen hängde jag och Elin med Hanna och hennes farmor på marknad, hur kul som helst om ni frågar mig! Ne nu måste jag göra mig iordning. Vi hörs imorgon tror jag. Och ni får acceptera att kortet inte är det bästa för den är tagen med mobilen.

m

HEY/JAG/HAR/INGEN/KAMERA/NUUUUU



Hej igen, blir inga kort sorligt nog. Min eller pappas också tog med sig den till Riga. Jaja, det får la gå. Ikväll blir det att lägga sig tidigt tråkigt nog. Imorgon är det match mot Borås, me like! Haha första matchen för säsongen och det kommer gå bra hoppas vi. Sen på kvällen blir det min käraste vän Hanna Nilsson det var ju ett tag sen nu. Vi har det kul och dunkar musik jag och Viktoria, maten blev mer än lycket säger jag bara! Men jag skar mig i mitt finger så nu har man ett fint hack i fingret. Nice price.. eller inte. Nu åker vickan hem också! Själv så kul alltså. Jag drar bort till Simba nu tror jag faktist. Kolla 'She's the man' kanske? Vi får se.

m

AT/VIKTORIAS/HOUSE!

Hey! Som rubriken säger är jag hos Viktoria, mysss. Ikväll ska jag och hon laga woook tror vi. Just nu lyssnar vi på inget mindre än Depeche Mode och mycket mer det gillar vi. Jag känner att jag har vart lite osicial idag eller i alla fall i början idag. Jag skriver mer inlägg ikväll med mååånga bilder något som är säkert i alla fall! Idag åkte pappa till Riga (oviktig fakta) kanske att han köper en parfym Clavin Klein One Summer. Luktar super gott! Jaja, ska gå förbi huset innan vi går nu, ni får ha det bra.

NY, IGEN.

Hejhej, sakaffat blogg igen då! Sakna det lite faktist så varför inte starta en ny? Hemma idag lite mindre kul mag ont och nu börjar näsan rinna också, trevligt! Hörde precis på nyheterna som är på i bakgrunden att Patrick Swayze är DÖD! Han är död, herregud. Han är ju med en av mina favorit filmer, shit! Ne nu ska jag forsätta med mitt alltså knarka alvedon plus lite nässpray och mysa med Simba. Me like,

m.


RSS 2.0