SUNSHINE/NAME/THE/PET/AND/LET/IT/GO



Blev en liten dagens för att jag ska bort. Annars inte,

Jeans, CM
Skjorta, ?
Linne, GT
Kofta, POUR
Klocka, U.S.A
Armband, Bulgarien

Typ allt, snart kommer mormor och mofar ocH hämtar mig skjutsar upp en till sim och sport sen går jag ner till stan sen hem, hemma ska jag plugga sen blir nog en lång dag som jag INTE ville. Jaja får väl leva med det. Inget mer inlägg idag, tack för mig kommer ju itne bli uppdaterat så mycket då kan nu ju räkna med så tack så länge!

m
Favoriterna just nu (bara för dem som har Spotify):

HÄR!
HÄR!!
HÄR!!!
HÄR!!!!

FROM/AFRICA/TO/MALAGA

Hej, hemma idag magen gör fortfarande lite ont men inte som igår så stannade hemma idag igen. Idag ska jag i alla fall kolla handbolls träningen och sen ner till stan för att gå på möte för Barngympan kl 19.00 så då är det bara att traska ner till stan efter att kolla på träningen efter mötet går jag hem till mammi. Efter det blir det plugg! Hoppas att jag ska kunna få göra spanska provet imorgon så slipper jag tänka på det på lovet. Så fall har jag tänkt att göra det efter skolan slutar ju 13.15, ganska chill! Och på lördag drar vi! Gahhh, haha. Ne nu väntar spanskan känner att jag kan den ganska bra i alla fall.

m


IT GOES AROUND AND IT COMES AROUND

Lysssna här!

Den spelas typ hela tiden här hemma just nu! Fan vad den är bra.

ALL WE NEEED IS CANDLE LIGHT.

Heeeeeeeeeeeej! Vänner klagar på att jag inte har uppdaterat på ett tag, så varföt inte nu när man är sjuk? Hehe kul och sitta hemma sjuk i det nya huset helt ensam? Ja man har ju allt glass, ny bakat bröd från bagaren och mycket mer hur gott som helst ju! Just nu sitter jag har splar lite låtar på Spoyify slänger nog in en ny spelisat här snart. Sjuk idag för att jag gick upp halv 6 satt i duschen i en timme ungefär kommer upp den är inte borta ger ner till badrumet igen utan någon anledning mår så piss! Sitter mot vägen och känner att jag måste spy rusar fram till toaletten men som tur är kommer det inget, går upp ligger i sängen i 10 min går ner igen och tar en dusch. Går ut och pappa kommer med alvedon men tar ingen om jag skulle spy upp den för mådde fortfarande dåligt. Gick in i mitt rum och somna jag SOMNA! Fatta att det var skönt eller?! Jag vakna av att pappa kom och sa att han skulle åka runt nio tiden. Nog pratat om det vill gärna inte bli påmind om det, tack. Oj blir nog ett tråkigt och långt inlägg! För jag har mycket mer att säga! I HELGEN ÅKER VI PÅ SM! GAH blir galen, är så taggad! Första steget och vi bor på hotell mycket bra! Strömstad ska vi till. Perfekt att bli sjuk nu då, eller inte! BLÄ. Jag längtar redan nu! Kan säga att jag har handboll från lördag till torsdag nästa vecka, men det gillas! Nu ska jag nog se en film och plugga, i think. Kanske inte blev så långt men det är ju bättre än inget!






/M

TEEEEEE!

Sitter med te och popcorn, hehe låter lite konstig men kände för te och popcorn ja då får man väl mixa. Nu ska jag lägga mig i sängen men mina favoriter; Kemi boken och musik som jag har prov på imorgon. Ganska säker på musiken men kemin och jag går inte ihop!! Blä, men om vi kanske ska gå ihop så är det nog dax att börja? Yes! Just det, huvudvärken tränger sig in i mitt huvud allt oftare. Hade ont i huvudet i lördags, söndags och igår + idag! Det måste det bli ändrig på sov i två timmar eller tre fan. Haha, så skön sen när man vaknar och då finns inte den kvar, UNDERBART kallar jag det.


m

FAN/VAD/JAG/GILLAR/ER!!



Vi vann idag tjejer, bra ne var var gryma! Fan vad jag tycker om er!

HEAVEN/WHEN/I'M/IN/HEAVEN/EVERYTHING/IS/OKAY






Min fina lillebror, även fast vi bråkar och slåss så gillar jag dig ändå. Gullig är han allt och frågar hur jag mår när jag nu har haft ont i huvudet. Får se vad som händer ikväll. Just det, farmor har kommit kanske blir lite mys med henne och Max.


m

WHERE/IS/THE/LOVE?







Huvudvärk hela dagen, nu när man ska flytta också! Blä, men nu har jag sovit två timmar= bra!

RSS 2.0