GRRRRRR



I'll wait for you
Til you come home
Here out alone
I stay alone for your love



M



DOOOOOOOWN, BABY YOU ARE DOOOOOOOWN.



Ååh, det är nästan som jag skulle börja gråta. Hehe, vet men jag är som jag är.

6 DAYS LEEEEEFT, GAAH


 

 

Älskar att vara ego har jag kommit på. Gamla kort? Haha hitta dom på datorn. Ska klä på mig snart, träning står på schemat. Uscha min behinna 'spökar' nu igen. Kul, ska i alla fall med ut och springa idag hade jag tänkt får se hur länge jag klarar det. En bit i alla fall, imorgon är det säkert att jag ska klippa mig. TACK, satt och tänkte idag hur det kan bli så slitet? Galet. Mormor och morfar kommer hit ikväll. Fira min födelsedag lite tidigare, myyysigt. Hihi, ååh sen åker dom till deras stuga över hela lovet. Vet ej hur jag ska klara mig. Blä.


JUST DET, om du läser detta amelia smsa mig. Hihi jag har en plan. Hehe.


Var bara tvungen att säga det. Viktigt. Nu ska jag klä på mig eller inte än för jag ska chilla.



m

H&MMMMMMMMMMMMMMMMM, IT IS



Allt är från H&M, mums. Känns som jag börjar bli lite som henne i Svenska Hollywoodfruar, vilket jag inte vill haha. Skorna längst ner till höger dom ska bli mina och bikinin längst ner till vänster, ännu mer mums. Grrr.


m

FOR MY LOVE, AND OUR LOVE

MIN ÄLSKADE FAVORIT HAR GJORT DET IGEN, ÅÅÅÅÅH ÄR FAN KÄR I LÅTEN.



HEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!


SOME SONGS

Några låtar vi lyssnade på igår;

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Bara några. Haha

12.31



Hihi, blir så glasd av denna bilden. Just vad jag behöver nu. Igår såg vi 'Drag me to hell'. HAHA satt och skratta kan jag medge. Trodde den skulle vara bättre ärligt talat. Overklig var den, haha pinsamt. Ska fortsätta med det jag gjorde precis och det var att berarbetta (?) min deckare i svenskan. Jaja, lika bra att jag gör det nu så slipper jag tänka på det på lovet. EN VECKA KVAR. En grym vecka väntas, en riktig grym.


m

WITH ALL MY LOVE I SAY AAAAAAAAAAAAH, GRRR








EGO, men jag har inga andra kort. Nu ska jag till min kära vän Amelia, jag bor hos henne på helgerna har jag kommit på. Haha, men det gillar vi bara. Ska laga mat och ha det mysigt med henne, Elin och Anna.

VI HÖÖRS


m

15.30

Är hos Amelia med Viktoria. Grrr, haha!! Heta brudar är detta, vi ska snart gå till stan för att Amelia ska till stan och kolla sin syn. Kanske blir bio ikväll, möjligtvis i Borås? Frågan är vilken? Haha vi får se.
m

22.00

Som sagt inga krafter.



Skulle bara vilja gråta nu, en tår som kom på min kind bara för jag tänkte på dig.

ÄNNU EN GÅNG, MEN DET VAR DEN SISTA KAN JAG LOVA ER.



Haha inte världens bästa, men den är fasen okej!

VILL HA EN RIKTIG STOCKHOLMS KYSS.



Grrrrrr, nejnej! Inget jag skulle hålla med om direkt, haha! Idag skolan kan bara ta sig i röven typ, förlåt men hatar skolan verkligen nu! Har innnnnnnnnnnnga krafter kvar. Inte okej asså, bläblä. Igår kväll såg jag This is it förlåt men förväntade mig mer av den, men den var bra! Ikväl blir det en gamal goding typ, lägger in trailern i ett nytt inlägg. Nu snart ska jag ta på mig och åka och jobba, kul. Alla barn är fasen för goa. Haha Vi ses everybody. Jag vet att min engelska inte är topp, men vafan!!

 

m


MIN ÄLSKLING HAR ETT HJÄRTA AV SNÖ. KOM ÄNGLAR.

Den vackraste stunden i livet var när du kom
och allt var förbjudet
Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet.



Ååh Lars Winnerbäck är bara kärlek.



m

TELEPHONE



Kommit på att denna video är lite smått frääääck, känns som jag är den ända i hela världen. För alla har nåt emot Lady GaGa, skit samma för det har inte jag.

Ännu en svensk som gör Lady GaGas musikvideor, skit coolt ju! Nåt annat som är lite cool är att vakterna har Dr. Martens, haha sånt lägger moa på hjärnan. Inget mer inlägg idag. Men imorgon då har jag klippt mig också, ska vi se hur detta blir.


m

BACK ON TRACK? OR NOT

Åååååååh, blir så sur!! Jag har varit lite halv sjuk nu ett tag och så istället för att få ont i halsen har jag fått eksem utan på kroppen? Går det ens? Ja antagligen, så jag har vart på vårdcentralen idag och dom kolla detta och så vidare. Om det inte är borta på måndag ska jag kolla upp det. Jo tack detta var precis vad jag behövde nu! Sen fick jag inte heller träna för mamma, ännnnu bättre. En sak som har varit bra idag är att jag har hittat min väska med alla kort och pengar, haha den har vart hos Amelia hela tiden. Har letat som en dåre hemma. Kanske skulle vara bättre om jag hade frågat henne först? Enklare kanske? Jaja man lär sig efter sin misstag. Hehe, blev ett gaaaanska långt inäll idag. Kommer ett till sen, bilder kanske också. Haha.


Nu ska jag nog ta mina ben och gå bort mot min lilla plugghög. Otroligt skönt må jag säga! Inget typ, det är så underbart! Ska läsa lite svenska och inget mer! UNDERBART.


Vill också påminna er att det är exakt 12 dagar kvar tills jag fyller år. WIIIIIIE.




m

06.55





Morsning!! att göra ett nilägg på morgonen är typ rekord! Haha ska begemig till skolan nu, slutar kvart i ett idag, göttkött!

m


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH,

Mitt humör är nere på NOLL. Uscha, gjorde hörövning på engelskan idag och det gick skit! Dagen har slutat bra, spenderat den med robin. Jag har så jääääävla ont i halsen så det inte finns, hostar hela tiden näsan rinner. Vill inte bli sjuk nuuuuu, fan. Nu ska jag duscha sen ska jag sova.


m

LOVE, MY LOVE








MUMS, förlåt ska inte säga det. Men nåt som jag vill ha mest är klockan och skorna!! Åååh är totalt kär i dessa skor. Kärlek till Converse.


m

11.42

Är lite lätt förbannad här hemma. Sjuk har jag blivit också, kul. Ska träffa Amanda sen, ska bli kul. Något att göra denna dagen i alla fall. Vi hörs sen då jag mår bättre, min hals är precis så jag kan prata. Inget vill sig idag ska ni veta!

MUMS




Den tar sin tid, asså den måste buffra. Men det är de värt! Titta.

18.18

Inviger min helg hos den bäst, inget mindre än amelia. Mums, nej nu sa jag det igen. Fasen vi hörs kommer väl bilder


kärlek är det bästa man kan få.


m


TISDAG OCH ONSDAG.



Hejsan hoppsan! Igår vad skolan jobbig och lång, uscha tisdagar är värst. Efter skolan träning sen kom robin så var med han hela kvällen. Ignet fel på det om du frågar mig! Idag ska jag plugga Hemkunskap och jobba. Imorgon träning sen plugga Hemkunskap, kul det lät. Blä, så det blir ingen uppdatering typ.

Nu ska jag gå ner får se om jag får i mig nåt att äta och packa väskan lite snabbt och begemig mot skolan.


m

DAGEN DÅ ALLT VAR LITE KONSTIGT MEN JÄVLIGT BRA.



















En dag med denna bruden var bra. Bilderna talar för sig själva. Vill dela med mig av några godingar idag kände jag för.

12, 3, 4, 5, 6 och 7.


Hehe, goa låtar nu ska jag se Svenska Hollywoodfruar. Hihi,

 

m




MORSNING 06.50





Hejsam uppe tidigt idag, dock inte färdig men snart. Hehe ska vi se om jag får i mig frukost vilket jag inte tror, hatar det rättare ut sagt ska jag säga! NU i skolan ska vi se om mina nycklar är hos vaktmästaren annars får jag köpa ett nytt lås, kul asså. Inte alls, nu ska jag neroch fixa det sista. Hörs sen, bilden är kärlek.

m


KYRKAN

Hej kan ju säga att jag sitter och redigerar varenda kort sen i tisdags då jag spenderade min dag med ebba. Ni kommer får se dom imorgon.


Vi var i kyrkan igår först så tyckte jag att det skulle bli så tråkigt och allt med att hon från Ace Of Base skulle vara där och prata. När jag väl var där och hon började prata ändrade jag mig helt och hållet. NÄr hon berätta om allt hon varit med om blev det så intresant och av alla männiksor hon träffat var 5 eller 6 st inte drogade. Jag blev så jävla paff, att det var så. Visste att det var droger och shit, men så mycket inom det? Det blev jag så chokad över. Jag skulle vilja lyssna på henne hur länge som helst, låter skit tråkigt men det var så intressant. När hon berätta om när hennes mamma fick cancer och när hon blev överfallen, jag fick rysningar när hon berätta det. Det var så bra, men jag känner att jag var den ända som tyckte det! Det bästa var när hon sjöng jag fick rysningar för det var så bra fick även tårar i ögonen, Hanna den söta människan brast ut! Låten var så bra och när hon sjöng den gjorde ju inte saken bättre.


Jag skulle kunna sitta och prata om henne hur länge som helst men det går inte nu för att jag ska duscha sen så ska jag sova hur lääääääääääääänge som helst typ, till halv sju. Hehe kul!


Nicght lovers, simma lugnt.


m


ALL THE RIGHT MOVES



För fin, mycket att gillaa. Har alltid gillat One Republic, mums.

Kommit på att jag har börjat säga mums ganska mycket, haha. Måste sluta med det.

ALL KÄRLEK, JUST TILL DIG





Igår blev det ingen match så vi tränade istället. Fick ut mig all ilska så det gick faktiskt bra. Ilskan är att jag hat tappat bort mina nycklar, bra moa! Fifan var så jävla arg på mig själv igår så det inte finns. Och idag ska jag vara med en fin liten vän, inte alls fel. För länge sedan vi var med varandra så varför inte liksom. Imorgon kommer robin hehe, bara för jag saknar han så fick jag för mig att lägga in dessa kort. Haha jaja skit samma. Nu ska jag sätta mig i solen och försöka få lite färg i ansiktet kanske? Får vi allt se. Sen ska jag tull kyran idag med, KUL.

m

HEJ

Jävligt dålig på att blogga, jag vet. Men ikväll kommer det in lite nya bilder i bloggen. Skolan kommer faktiskt före har haft jätte mycket, sen efter skolan har jag träning och jobb. Bra kombis där. Sen kanske man ska umågs med den man gillar som mest också? Jaja, Robin åker iväg denna helgen igen får se oom jag överlever. Och om mindre än tre veckor typ fyller jag år. Hihi, läääääängtar såhär mycket! För då har jag önskat mig ett objektiv som jag kaaaanske ska få, mums på det.

Har mer att berätta sen men det tar jag efter skolan. Just det kan inte bli så mycket bloggande ikväll sen för då har jag handboll, bara handboll i mitt huvud nu för tiden. Men det är verkligen kärlek när jag säger det, handbollen och det där laget, går bara att gilla!

m

MUMMMMMMA





Snyggare får man leta efter, enligt mig. Den översta bilden gillar jag mest, mums. Inget av det skulle sitta fel i sommar, eller?

Nej moa ska packa färdigt inför imorgon och lördag! Jag är så jävla taggad nu, LÖRDAG KOM!

m

FREDAG KOM, NU?!

Hej, igen. Nu sitter jag här hemma. Ont i magen, samma som igår och i måndags fan. Jag vill gå till skolan imorgon. Sådärför intar jag badkaret med spanska läxan och tända ljus och njuter av att jag får träffa alla mina underbara vänner imorgon. Fint.

Finns inget mindre underbart än dessa två låtar, 1 och 2. Den första påminer om dig. Andra ä så jävla bra bara. Värt att lyssna på i alla fall tycker jag.

 

m


C O O L T

 
Lite smått coola om ni frågar mig. Hejdå.

m

CAN YOU FEEL IT, CAN YOU FEEL IT?



Så här vill jag se ut i sommar med bruna med, mums säger jag bara! Tröjan på bilden ska jag köpa nästa gågn jag åker till Göteborg. Och det hoppas jag på att jag ska åka på tisdag. Då ska jag äntligen köpa min Dr. Martens. Jag gillar det.  

Hemma, spydde igår. Inte lika kul så här hemma idag. Med ont i magen lite sprängande huvudvärk. Alltid lika kul. Får se om jag kommer imorgon. Ååh, ville ju till skolan idag för vi har prov. Fan då får göra det nästa vecka då. K U L.

Tänkte vissa er lite snygga skor som jag ahr blivit lite smått kära i, hehe. Återkommer starx.

m


BACK ON TRACK

   

Som vanligt cambilder, men denna gången hade jag faktiskt med mig min kamera till mamma UTAN minneskort. Bra Moa bra! Kyrkan igår var faktiskt ganska mysig tycker jag. Nu ska jag äta upp och väcka min lillebror. HÖRS



RSS 2.0