A FAMILY AFFAIR

nu ska moa sova, men ska läsa lite först. sen så får vi se om jag ska gå till skolan imorgon, det var jobbigt idag. jaja. TAGGA 1 DECEMBER IMORGON, vilket innebär att det är julkalendern. moa goes happy!!

05.50

hejhej, ni kanske undrar vad jag gör uppe nu? men det kan faktiskt jag inte hjälpa att jag vaknar kl halv 6. om man hostar hela natten är det svårt att somna. jättejobbigt, men nu ska jag lägga mig och se ett avsnitt av gossip girl säsong 3. hörs senare!

PELLE SVANSLÖS

pelle svanslös visas. jag hoppar glädje hopp, tvillingarna är dr bästa!!!!!!!!

MINA JULKLAPPAR

vill ha allt, men kommer aldrig att inträffa.
* en fjärrkontroll till kameran
* blå sportbh från Nike
* klänning
* klänning
* dr martens svarta lack
* nikorr 50mm 1.8
* dr marten röda lack
* ugg
* one tree hill 1-4+6+7
* nikon d3100
* klänning
* elsas mode, första och andra
* prison break 3-4+ final
kommer aldrig få detta, men någon gång ska jag ha detta. mina pengar kommer ju snart då kanske jag kan köpa något av dem. ska vänta till efter jul så får man se vad man får så kan jag köpa det jag inte fick. SMART. vill ha röda eller svarta, vet ej.

VÄRLDENS BÄSTA

jag skulle lätt kunna tänka mig att ha phineas and ferb som bröder! så jäävla grymt hade de varit!!

LOV OOH LOVE

jag knarkar FF:s idag. och host medicin. just det ursäkta den dåliga bildkvaliten, kommef från mobil.

FAN

har nog aldrig mått såhär dåligt. jag hostar, hostar, hostar och hostar. har inte fått en ända blund idag och jag har ont i huvudet också. pappa sa att jag skulle stanna hemma idag, men jag vill ju verkligen göra fysik provet men det kommmer ju aldrig att gå. om ni unnrar varför jag är uppe såhär tidigt beror det på att jag inte kan sova överhuvudtaget! ååh vill vara frisk nu.

JAG PLUGGAR FÖR FULLA MUGGAR

sitter i min säng med fysiken brevid mig. ingen trevlig bok, den tittar lite obehagligt på mig. usssssch! max och pappa ska snart ner till stan för det är något? och jag får såklart inte hänga med eftersom jag måste äckelplugga. måste tänka positivt för snart är denna skit över. jag är dels sjuk också. kulkul, eller inte senare idag tänkte jag dela med mig av min julspellista och kort på vårat vardagsrum för vi gjorde om det lite innan. men det blir sen när fysiken sitter, jag vill träna också förövrigt. men det går inte, i natt sov jag inte en blund. går runt och hostar, näsan rinner och fryser. UMDEBART! jaja, just det snart är.det avslutning för barngympan, ska dra med mig kameran så jag kan knäppa några fina kort kanske? ska också snart åka och julhandla med elin fisen i gbg. mys med min goding. NEJ nu väntar det plugg. oj blev det ett långt inlägg? just det, lärt mig blogga på mobilen!!!!! WIIIHOOOOO!!!!!!

SOOOOVA I MIN UNDERBARA SÄNG, BLOGGAR MED MIN MOBIL OCKSÅ WIIIHO


KÄRLEKEN

Idag har jag pluggat fysik och lite så, nu kom jag precis in. Vi har nämligen varit ute och grillat med våra grannar. Grillat ja, mysigt. Men dock väldigt kallt. Snart ska jag fixa en ny blogg, men kommer behålla denna.

KÄRLEKEN

Idag har jag pluggat fysik och lite så, nu kom jag precis in. Vi har nämligen varit ute och grillat med våra grannar. Grillat ja, mysigt. Men dock väldigt kallt. Snart ska jag fixa en ny blogg, men kommer behålla denna.

YOU ARE THE ONE, MY ONE



Jag älskar olle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Han sjöng mina favrit låtar över huvudtaget idag. ME LIKE.

VÄRLDENS COOLASTE UNGES DOP































Sveriges goooooaste!!

RPM

Ibland blir jag så förbaskad arg!! På vissa människor. Ska försöka tänka bort detta med Nutella. Förtjänar faktiskt det, efter det rpm spinning pass. Moa is dead. Ska fixa bilder på min söta 3kusin nu med. De ni.


SÖNDAGENS PLANER

Nu sitter jag i min mysiga soffa, med mysiga kläder, med en kop te. Mysig ha? Något som förstör det mysig är att jag har matte och göra. Uscha, ska iväg och jobba vid 14-16 sen träna 17 efter det blir det lite handboll, full rulle och efter handboll blir det lite mys med gosiga Axel, iiiiih!!!! Hiho.

MYSKORV, PLUGG, HANDBOLL

                           

Jag gillar min nya handbollskläder. Underbart sköööna, mjuka och så där inne nu. Underbart. Hehehe, nu ska jag trycka i mig någon macke eller något. Ska nämligen ner och träna med min fis anna. Resten av dagen kommer bestå av pluggpluggplugg och lite hundvakt! Myskorven ska vaktas.

XPERIA x10



Min nya bebis. Tack pappa, en ny mobil (kulklapp, en tidig sådan). Så nu blir det inte mycket mer i julklappar, hoppas på pengar eller ett macro objektiv och flera oth-boxar!! Det är mina julklappar det.

EN TIDIG SÅDAN

Jag har fått en fin TIDIG julklapp alla redan. Ni får se sen.

LOVE THE WAY YOU LIE (PART II)

Lyssnar nu på Love the way you lie (Part II). Tro det eller ej men jag är besviken, faktiskt. Så jävla bra var den inte. Ingen slår den riktiga Love the way you lie. Kanske kommer efter ett tag man börjar gilla den? Sen förövrigt är jag sjuk idag. Den där förbaskade huvudvärken alltså. Just det, Eminem är gryyym.

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG SÅ...

GISSA VAD SOM HÄNDER IDAG??? JO Rihannas nya skiva kommer ut. Snacka om det är dagens höjdpunkt!!!!!!

NYA TIDER ÄR PÅ GÅNG, ELLER INTE.

Ny dag, nya upplevelser och allt känns sådär. Jag har lite småpanik över att det är en hel del i skolan. Mycketmycket men snart är det lov så det är bara att chilla som fa-an. Nu bums i sängen med en fin spanska bok till hands. LOVE.
Förövrigt har jag nog aldrig varit såhär skoltrött, men ska försöka hindra detta genom att denna helgen ska bli väääääldigt lugnt med plugg. Kanske ska dra och få massage om jag har råd? Det lät fan bääääst.

TITTA VAD JAG TRYCKTE I MIG IGÅR KVÄLL

Mums, Dumle mousse. Det var de godaste på riktigt länge.

VÄRLDENS COOLASTE, INGET SNACK OM SAKEN

Söt som socker är han!! Tänk att jag är släkt med en sådan goding också? Allt för bra! Här är bara en bild, kommer fler när jag har tid.

JAG BEHÖVER DIG SÅ MYCKET

Hemma från ett fint dop, väldigt söt 3kusin jag har eller? SÖTSÖT* 10000000000000 ungefär. Kort kommer sen när jag orkar fixa dem. Hiho, ikväll eller såhär ser min kväll ut:
1. städa mitt rum, packa upp alla kläder.
2. äta med plugg
3. sängen med datorn = PH.
LÄÄÄNGTAR tills punkt tre. Loooove.

HON SLÅR DET MESTA, MED ALLT



Jag har kommit fram till att Rihanna kan vara bland den bästa. Hennes låtar och allt. Arg blir jag när denna låten inte finns på Spotify. STOR bajskorv. 

Snart ska jag hoppa in i duschen sen vidare till Gbg för lite dop. Levi heter bebisen. Åååh ska gosa med bebis idag, hehehehehehe. Kameran åker med!!

BLAND MOLNEN

Jag har ett stort problem. Bäckäng eller Teknis? Vad ska jag välja, gillade båda skolorna, men just nu lutar det mest åt Bäckäng men vet inte än!!! Åååh paniken som uppstår. Jag älskade Bäckäng, älskar väl att ta i men gillade väääldigt mycket! Hur mysig som helst verkar de som. Sen Teknis, vet ej riktigt varför jag gillade den, men jag bara gjorde..

Jag vill helst inte snacka om gymnasium på ett bra tag känns det som. Svårt val, det är ett stort val man inte vill göra feel heller. PANIK.

Nu blir det GOSSIP GIRL.

I know u love me, xoxo

JAG BLIR SÅÅ TRÖTT PÅ VISSA MÄNNISKOR SÅ JAG VILL SPY

Vad har jag gjort? Ha? Kan du svara på den frågan eftersom du inte ens tittar på mig? Fem års grad, moget som fan.

ALL IN MY HEAD

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Kommit fram till att det bara går att älska Daniel Adams-Ray. Ååh nya skivan är bäst, hiho. Imorgon ska jag till borås och kolla gymnasium, börjar ångra mig lite smått att jag inte valde Almås att åka och kolla på. Tro det eller ej så skulle jag vilja kolla på frisör linje. Trodde aldrig att de orden skulle komma ut ur min mun. ALDIRG, men jaja.

Idag står det jobb på schemat, hem som består av studier där hemma. Känns heeeelt fel. Hatar denna veckan. Somnar inte innan 12, går upp halv sju. Och då är jag DÖD, nu hörs vi sen!!


COOOOOOOOLER THEN YOU

Det snöar ute och då blir jag såååååååhär glad. Sen längtar jag till lördag, kaaankse får mina klackar jag har lägtat efter sedan så på söndag blir det dop i Partille. Mysig helg med massa snö. Meeee like.

I KNOW YOU LOVE ME, XOXO

Kockar så arg är jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fan.

Sen måste jag hitta ett par klackar nu också, de jag ville ha är tagna. Tack. ÅÅÅÅÅÅÅÅH. Arg så jag inte vet vad jag ska ta vägen. Hoppas att någon kommer och räddar mig snart, imorgon vet jag fan om jag orkar med människor. Shit låter jätte frustrerad (?). Men det kanske beror på att jag är det med. Imorgon får jag träffa min sötaste Linnéa. Inte träffat henne på ett tag nu. Tycker synd om henne, uscha. All kärlek till dig vännen!

Nu räddar lite Gossip mig.

I know you love me, xoxo. Gossip Girl.

BLONDIE VS BROWNIE



Hejhej, moa goes blondie till brownie. Gaaaanska nöjd faktiskt. Hehehe, love.

I LOVE YOU

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands, like I'm the only one who knows your heart, only one...

Jag ääälskar den låten totalt! Haha, jag dör. Eller nej, just det ändrade planer. Håret blir färgat på fredag istället så kort kommer då!! Snart ska jag till min bästis och vara lite med henne!! Me likeey. Kameran hänger med. Hiho. LOVE.

TA HAND OM DIG KVINNA!!

Imorgon ska min goa sak till vän operera sig. Om jag ska vara ärlig så är jag en aning nervös faktiskt, uscha! Man får heller inte åka och hälsa på henne. Jag ska fixa något fint/gott tills hon kommer hem så ska jag mysa med henne har jag tänkt! Bra vän eller? Ha? Hehehe, handboll hela veckan också. Oj nu ropa pappa, Jenny's Thai. Jyummi, haha. LOVE.

WANT YOU MAKE ME FEEL LIKE I AM THE ONLY GIRL IN THE WORLD



ASSÅ, denna kvinnan är nog fan bäst!

RSS 2.0