HOLA CHICA!

Jag, Moa Salo ska nu färga hårt brunt på tisdag morgon och klippa det. Imorgon betyder det att de är nog min sista dag som blond hårig tjej. Jag är lite eller ganska nervös. Tänk om det inte blir bra?!? Paniken som uppstår säger jag bara. Men de är väl bara att leva med det, eller? Aa fan de är de bara.
De översta: så mörkt vill jag ha.
De understa: så kort vill jag ungefär typ ha, men vet itne riktigt än

ALL THE SHIT IN ONE

Nu jäääädrar ska jag vara aktiv på bloggen nästa vecka, jag lovar!! Bilder och shit, eftersom det äre USM i lilla Ulricehamn i helgen blir det säkert några handbolls kort. FINT. Hahahahaha nu ska jag dra mig mot skolan snart. Och jag vet inte om jag har kamratstödjarmöte eller inte? Ja här har vi bruden med värsta kollen. Eller inte. Idag blir det skolan, träning, jobb, handboll, matteböcker, sova. Jag gillar det. Fredag drar jag på spinning kanske till och med får med elin denna gången? Najs majs. HEJDÅ.

ALL IN MY HEAD



JAG DÖR LITE LÅNGSAMT, sett färdigt sjätte säsongen nu av OTH. Snart ska jag se sjunde. Åååh herre längtar. Nu återgår jag till matte plugget. Förlåt om jag har varit lite off skyller på skolan. Love.

DON'T YOU KNOW?



Me likey.

TUSEN GÅNGER OM, JAG TOG EN KULA FÖR DIG



Siken man. Nu väntar lite varm Oboy jag har gjort. Muuuums, vi hörs.

21.51

Hejhej, förlåt om jag har vart lite off på sistone. Jag har faktiskt en anledning. Denna veckan som var nyss var ganska lugn. Vilket innebar att jag ville ta det lugnt och bara chilla. Det gjorde jag också! Fifan vad underbart. Kanske ska berätta att det blir lite svårt denna veckan också?

Redovisning på onsdag som jag knappt är färdig med ska bara ha lite text till, sen så är moa fääärdig!! Hehehe, underbart. Matte prov på fredag. Inget stort plus för jag förstår precis detta de vi håller på med. Sen har vi även match på torsdag. UNDERBART. Gud vad jag älskar handboll. Imorgon ska jag direkt efter skolan, bo fästa mig på biblan. Sen vidare på mitt nästa sista utvecklingssamtal på Stenbock för alltid. Lite tragiskt men gaaaanska aå underbart på samma sätt. Tisdag ska jag plugga eller träna, jag vet inte än...MÅSTE verkligen plugga matte och till teknik redovisnigen. Får nog bli att stanna hemma och plugga. Tyvärr. Onsdag blir det hem plugga lite snabbt sen vidare på jobb efter jobbet lite handboll. Mums. Torsdag hem snabbare än blixten och plugga matte vidare på handboll och bums i sängen efter det! Låter det som en gå vecka eller? Njaaaaa!! Så ni får bara acca det! Hörs godingar. För just nu kallas det lite Greveholm kanske? FINT.

OMG U GOT TO BE MY MAN



Bara jag som tycker denna mannen är bäst och snyggast?

GÅR BARA ATT ÄLSKA ALLTSÅ



Behöver jag ens säga något? 24/7.

OLLE I IDOL 2010



Jag tror jag dör lite varje gång. Fifan vad bra människan är. SNygg med för den delen.

359



Ville bara dela med mig av den låt som spelast mest här hemma. VIll säga 24/7. Hahaha fifan vad go den är.

RSS 2.0